Πέμπτη, 28 Μαρτίου 2024

Αυτό το Zara top θα γίνει το αγαπημένο σας από τώρα μέχρι την άνοιξη!

11 Φεβρουαρίου 2018 16:53
Αυτό το Zara top θα γίνει το αγαπημένο σας από τώρα μέχρι την άνοιξη!

Τα high-street καταστήματα συχνά μιμούνται την υψηλή ραπτική και αυτή η σεζόν δεν αποτελεί εξαίρεση αφού μια από τις μεγαλύτερες τάσεις της άνοιξης του 2018 έχει κάνει ήδη την εμφάνισή της σε μερικά από τα αγαπημένα μας προσιτά brands.
Tο πουά μοτίβο εμφανίστηκε στις πασαρέλες των Giorgio Armani, Balenciaga και Dior μεταξύ πολλών άλλων οπότε δεν αποτελεί έκπληξη το γεγονός, ότι τώρα το βλέπουμε σε Zara, Μango και H&M.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: Αποκάλυψη-βόμβα για την Πάολα: Η μητέρα της, Ίρινα, μιλάει για τη διάσημη κόρη της και τα μεγάλα μυστικά της!

Η σημερινή μας επιλογή είναι μια ασπρόμαυρη μπλούζα από τη Zara που κοστίζει € 39,95, με μια ζώνη στη μέση που προσθέτει κάτι λίγο διαφορετικό.

Φορεμένο με ένα διαφορετικό μοτίβο και διακριτικά πέδιλα, είναι η επιτομή της κομψότητας και μπορεί να συνδυαστεί με πολλούς άλλους τρόπους.
Με ένα cropped παντελόνι για μια κομψή εμφάνιση ή με σκούρο denim για ένα πιο casual look, είναι ένα κομμάτι που αξίζει να μπει στην ντουλάπα μας αφού είναι απίστευτα stylish και ευέλικτο.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: Θλίψη στην showbiz: Βρέθηκε νεκρός στα 48 του ο...

Πηγή:Marieclaire

 

Ροή ειδήσεων

Share