Παρασκευή, 19 Απριλίου 2024

Κορίτσια δώστε βάση: Αυτές είναι οι τάσεις στα μαλλιά που θα βλέπεις παντού φέτος την άνοιξη

11 Φεβρουαρίου 2018 13:36
Κορίτσια δώστε βάση: Αυτές είναι οι τάσεις στα μαλλιά που θα βλέπεις παντού φέτος την άνοιξη

Ανυπομονείς κι εσύ για την άνοιξη; Δεν είσαι η μόνη. Το ίδιο κάνουμε κι εμείς -και με την παραμικρή υποψία καλοκαιρίας, ακόμα και μέσα στον Φεβρουάριο, βρίσκουμε την ευκαιρία για να σου δώσουμε ιδέες για τις ανοιξιάτικες εμφανίσεις σου.

Να λοιπόν τα 3 χτενίσματα που αξίζει να «κλέψεις» από τα catwalks για την επόμενη σεζόν:

Hair accessories

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: Αποκάλυψη-βόμβα για την Πάολα: Η μητέρα της, Ίρινα, μιλάει για τη διάσημη κόρη της και τα μεγάλα μυστικά της!

Από τα εντυπωσιακά hairbands των Dolce & Gabbana μέχρι τα διακοσμητικά clips της Donatella Versace και τα ρομαντικά looks με τις κορδέλες και τα λουλούδια του οίκου Rodarte, τα αξεσουάρ για τα μαλλιά είναι μια από τις πιο hot τάσεις για το 2018.

Natural hair

Η φυσική υφή των μαλλιών μας -ή έστω τα μαλλιά που αποπνέουν κάτι εντελώς ανεπιτήδευτο, ακόμα κι αν έχουν υποστεί styling- ήταν ένας από τους βασικούς άξονες γύρω από τον οποίο κινήθηκαν πολλά από τα shows για τη σεζόν Άνοιξη/ Καλοκαίρι 2018. Σγουρά ή σπαστά, με μια hippie chic διάθεση (όπως στο catwalk της Anna Sui) ή εκπροσωπώντας την αβίαστη γαλλική γοητεία (όπως την είδαμε στην επίδειξη της Isabel Marant), τα μαλλιά φέτος είναι οτιδήποτε άλλο εκτός από «στημένα»

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: Θλίψη στην showbiz: Βρέθηκε νεκρός στα 48 του ο...

Wet look

Με διαφορά το πιο σέξι hairlook της λίστας. Δοκίμασέ το με χωρίστρα στο πλάι και με τα μαλλιά τραβηγμένα προς τα πίσω, όπως πρότεινε ο Jason Wu.

 

Μόδα

Ροή ειδήσεων

Share