Πέμπτη, 28 Μαρτίου 2024

Πάρε ιδέες: 11 τάσεις που θα δούμε στο street style και θα απογειώσουν την εμφάνισή σου! (Photo)

5 Φεβρουαρίου 2018 14:10
Πάρε ιδέες: 11 τάσεις που θα δούμε στο street style και θα απογειώσουν την εμφάνισή σου! (Photo)

Ο μήνας των Fashion Weeks πλησιάζει επικίνδυνα και όλες εμείς οι fashion addicts περιμένουμε πώς και πώς να δούμε τι έχουν δημιουργήσει αυτή την φορά οι μεγαλύτεροι σχεδιαστές του κόσμου!

Και ενώ μπορεί να μην γνωρίζουμε τι θα δούμε στις πασαρέλες της Νέας Υόρκης, του Μιλάνο, του Παρισιού και του Λονδίνου, ξέρουμε τι θα δούμε στους δρόμους των μεγαλουπόλεων αυτών!

Σύμφωνα, με την street style μόδα που είδαμε κατά την διάρκεια των Menswear και Couture συλλογών στην Ευρώπη, μπορούμε να καταλάβουμε και τι θα φορεθεί μέσα στον επόμενο καιρό.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: Χωρισμός βόμβα στην showbiz: Παίρνουν διαζύγιο μετά από τα 13 χρόνια!

Για την ακρίβεια, είναι μερικές τάσεις που έχουν προκύψει από τις εμφανίσεις πολλών fashionistas οι οποίες προβλέπεται να παρελάσουν πολύ στους δρόμους της Νέας Υόρκης (στην Νέα Υόρκη διεξάγεται η πρώτη Εβδομάδα Μόδας –μετά ακολουθεί το Λονδίνο, το Μιλάνο και το Παρίσι).

Από τα «άσχημα» sneakers μέχρι και τα μικροσκοπικά και φουτουριστικά γυαλιά ηλίου, δες παρακάτω τις προβλέπεται ότι θα φορεθεί στα επερχόμενα Fashion Weeks.

Ultra violet ρούχα

«Κακόγουστα» sneakers

Cozy παλτό

Καπέλα “fiddler”

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: Τραγωδία στην Άμφισσα: Πέθανε μέσα στην καφετέρια και μπροστά στους φίλους της η 22χρονη Στέλλα Γιακουμάκη! (photos)

Oversized κασκόλ

Ρομαντικά φορέματα

Χοντρά ζιβάγκο πουλόβερ

Καρό ρούχα

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: Survivor 2 - αποκλειστικό: Πανικός στον Άγιο Δομίνικο! Οι απειλές και ο παίκτης που πήγαν να διώξουν για ερωτικό σκάνδαλο!

Φουτουριστικά γυαλιά ηλίου

Τσάντες «χιαστή»

Cropped τζιν παντελόνια

 

Ροή ειδήσεων

Share