Πέμπτη, 18 Απριλίου 2024

Πως να φορέσεις τα αθλητικά σου ρούχα στην καθημερινότητα σου και να είσαι σικάτη!

14 Νοεμβρίου 2017 17:17
Πως να φορέσεις τα αθλητικά σου ρούχα στην καθημερινότητα σου και να είσαι σικάτη!

Οι καθημερινές μας εμφανίσεις ζητούν άνεση και στυλ. To sporty ή athleisure trend είναι εδώ για να προσθέσει χαλαρότητα και κομψότητα στη casual πλευρά της γκαρνταρόμπας σου. Βελουτέ φόρμες, αθλητικά γιλέκα, πολύχρωμα sneakers και κολάν είναι μόνο μερικές πινελιές που θα χαρίσουν sporty feel στο look σου.

Επενδύστε σε ένα μονόχρωμο ή έντονο χρώμα κολάν με σχέδια ως πρωταγωνιστή του αθλητικού ντυσίματος. Συνδυάστε το κολάν με χαλαρά t-shirts, φούτερ ή αθλητικά crop top και ένα ζευγάρι sneakers. Τάση αποτελούν τα μεταλιζέ κολάν, κολάν με διαφάνειες ή animal prints.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: Survivor 2 - αποκλειστικό: Μπαίνει στο παιχνίδι ο άνθρωπος που μισούν οι μισοί Έλληνες! (photos+videos)

Δοκιμάστε τις βελουτέ φόρμες που βγαίνουν σε όλα τα χρώματα και συμπληρώστε το αθλητικό ύφος του outfit με ένα jockey καπέλο και το κατάλληλο backpack.

ΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: Αποκλειστικό! Τα ουρλιαχτά γνωστής Ελληνίδας παρουσιάστριας στον σύντροφό της έξω από νυχτερινό κέντρο της Αθηνάς!

Τα φαρδιά αθλητικά φορέματα εμπνευσμένα απ τις αντρικές μπλούζες του μπάσκετ είναι το κομμάτι κλειδί για το athleisure trend καθώς μπορούν να φορεθούν τόσο με casual όσο και formal στυλ. Τα κοσμήματα με αυτού του είδους τα φορέματα καλό είναι να αποφεύγονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: Nomads: Τι είδαμε χτες; Το άδειασμα του Πίντζη στον Ζαμπίδη και τα δάκρυα του Μαυρίδη! Ποια ομάδα κέρδισε την ασυλία; Ο πρώτος υποψήφιος προς αποχώρηση! (videos)

Baggy φόρμες, φούτερ, φουσκωτά μπουφάν αποτελούν basic items ενός sporty look. Μη φοβάστε να συνδυάσετε φαρδιά παντελόνια με tops σε επίσης φαρδιές γραμμές αφού το αποτέλεσμα δεν προσθέτει κιλά αλλά στυλ.

Πηγή:yang.gr

 

Μόδα

Ροή ειδήσεων

Share