Παρασκευή, 29 Μαρτίου 2024

Πως να φορέσεις το κολάν σου με τον πιο κομψό τρόπο!

13 Νοεμβρίου 2017 17:35
Πως να φορέσεις το κολάν σου με τον πιο κομψό τρόπο!

Εάν υπάρχει ένα trend που πρωταγωνιστεί σε κάθε εποχή δεν είναι άλλο απ΄τα leggings. Κολάν με έντονα patterns, δερμάτινα ή σουέτ, με διαφάνειες και neon αποχρώσεις. Pick yours και πάμε να δούμε πώς θα το συνδυάσεις.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: Survival Secrets: Αποκαλύψεις σκάνδαλο! Η τροχοβίλα των οργίων, το παράνομο φαγητό, το ζεστό μπάνιο και η επίθεση σε δημοσιογράφους από την παραγωγή! (videos)

Επιλέξτε τα leggings σας σε casual εμφανίσεις συνδυασμένα με άνετα sneakers ή brogues. Καθώς η γραμμή των κολάν είναι ιδιαίτερα στενή και εφαρμοστή προτιμήστε να τα συνδυάσετε με φαρδιά t–shirts, jackets ή πουκάμισα.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: Τηλεοπτική βόμβα: Με δική του εκπομπή ο Γιώργος Αγγελόπουλος! Που θα τον δούμε;

Σε ένα outfit που διατηρεί το αθλητικό ύφος του legging ταιριάξτε αθλητικά crop top, bomber jackets με ένα ζευγάρι sneakers με σχέδια.

Εάν σου αρέσουν τα leggings με τακούνια για formal εμφανίσεις δοκίμασε να τα συνοδεύσεις με ένα μακρύ πανωφόρι ή ένα oversized σακάκι για περισσότερο στυλ. Τα δερμάτινα και δαντελένια κολάν θεωρούνται ιδανικά σε formal περιστάσεις.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: Διάρρηξη Βανδή-Νικολαΐδη: Το ανατριχιαστικό μήνυμα που ήταν χαραγμένο στον τοίχο του σπιτιού από τους ληστές! Τι σχέση έχει με τος διαρρήκτες;

Τα γυαλιστερά κολάν σε μεταλλικά χρώματα φέρνουν μια 80s αίσθηση στο look μας και εάν συνδυαστούν με μονόχρωμα στοιχεία και διακριτικά αξεσουάρ δημιουργούν το πιο chic outfit.

Πηγή:yang.gr

 

Μόδα

Ροή ειδήσεων

Share