Σάββατο, 20 Απριλίου 2024

3 στιλάτοι τρόποι για να φορέσεις το κολάν και να κλέψεις τις εντυπώσεις!

7 Νοεμβρίου 2017 08:35
3 στιλάτοι τρόποι για να φορέσεις το κολάν και να κλέψεις τις εντυπώσεις!

Νομίζω δεν υπάρχει γυναίκα που να μην έχει τουλάχιστον 2 διαφορετικά κολάν στην ντουλάπα της. Μάλλον λέω λίγα… Είναι ένα αναπόσπαστο κομμάτι της γκαρνταρόμπας μας αυτό, χωρίς αμφιβολία. Και αυτό, γιατί είναι άνετο και πάει με όλα!

Παρόλα αυτά, είναι πολλές ακόμα οι γυναίκες που το αντιμετωπίζουν ως «ρούχο γυμναστηρίου». Λόγω της casual αισθητικής του και της απλής γραμμής του θεωρούν ότι ένα κολάν είναι πιο… basic, απ’ ότι… fashion forward.

Το αντίθετο έρχομαι να σου αποδείξω εγώ σήμερα με τους παρακάτω συνδυασμούς! Τρεις, εύκολους συνδυασμούς που άπαξ και δοκιμάσεις, μόνο basic δεν θα είσαι! Δοκίμασέ τους και θα δεις!

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: Nomads: Τι είδαμε χτες; Ο άγριος καυγάς Μαυρίδη – Αποστολίας, η παίκτρια που μεταφέρθηκε εσπευσμένα νοσοκομείο και ο πρώτος προτεινόμενος προς αποχώρηση! (video)

Ένα oversized πουλόβερ ζιβάγκο σε έντονη απόχρωση και ένα ζευγάρι ankle boots θα δώσουν αμέσως ένα twist στο απλό κολάν σου.

Δημιούργησε cozy layers φορώντας ένα πουλοβεράκι και ένα statement παλτό. Ολοκλήρωσε με μποτάκια ή με ένα ζευγάρι γόβες για ένα πιο… σέξι αποτέλεσμα!

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: «Ελλάδα έχεις ταλέντο»: Κάγκελο ο Τανιμανίδης! 10χρονος του την "είπε" στον αέρα της εκπομπής! (video)

Συνδύασε ένα φόρεμα κιμονό ή ένα ημιδιάφανο φόρεμα με ένα δερμάτινο κολάν. Η αντίθεση στα υφάσματα θα δώσει την πιο fashion forward αισθητική στην εμφάνισή σου!

 

Μόδα

Ροή ειδήσεων

Share