Παρασκευή, 29 Μαρτίου 2024

Το επιβλητικό και μοδάτο πουλόβερ που θα λατρέψουν όλες οι γυναίκες τον φετινό χειμώνα!

27 Σεπτεμβρίου 2017 11:00
Το επιβλητικό και μοδάτο πουλόβερ που θα λατρέψουν όλες οι γυναίκες τον φετινό χειμώνα!

Απανταχού λάτρεις του καλοκαιριού οπλιστείτε με κουράγιο γιατί ήρθε το φθινόπωρο. Μπορεί οι βιτρίνες να έχουν γεμίσει κόκκινα μποτάκια, μακριά παλτό και χνουδωτά πουλόβερ εδώ και καιρό όμως μέχρι τη στιγμή που είδαμε το θερμόμετρο να πέφτει οι περισσότεροι δεν θέλαμε να το πάρουμε απόφαση.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: Για πρώτη φορά: Η Ελεονώρα Μελέτη μιλάει ανοικτά για την εγκυμοσύνη της!

Όπως οι μήνες της γλυκιάς φθινοπωρινής ψύχρας είναι επισήμως εδώ και τα πιο διάσημα μοντέλα στον πλανήτη που αυτή την εποχή πηγαίνουν από χώρα σε χώρα με αφορμή τις ετήσιες Εβδομάδες Μόδας έχουν δείξει με τις επιλογές τους ποια είναι τα items που πρέπει να φορέσουμε περισσότερο από οτιδήποτε άλλο το φθινόπωρο που έρχεται.

Τελευταίο δείγμα ένα πολύ χαρακτηριστικό, χάρη στα έντονα χρώματα του, πουλόβερ που έκανε την εμφάνιση τους αρχικά πάνω στην κούκλα Κάια Γκέρμπερ και έπειτα στη Μάρθα Χαρτ στην Εβδομάδα Μόδας του Μιλάνου. Τα δύο κορίτσια εθεάθησαν να φορούν το ίδιο ακριβώς μάλλινο μπλουζάκι, της νορβηγικής εταιρίας BikBok και φυσικά οι fashion bloggers έσπευσαν να ανακαλύψουν ποιο είναι και πόσο ακριβώς κοστίζει.

Με τιμή που δεν ξεπερνά τα 50 ευρώ και έναν πολύ ξεχωριστό σχεδιασμό, πλυμμηρισμένο με υπέροχα χρώματα και μία φοβερή γεωμετρία που θυμίζει τα Τετράγωνα του Καντίνσκι, το συγκεκριμένο πουλόβερ που φαίνεται πως έχει σχεδιαστεί από το μοντέλο Έλσα Χοσκ έχει γίνει ήδη το αγαπημένο χειμωνιάτικο ρούχο της παγκόσμιας βιομηχανίας της μόδας.

Αν ενδιαφέρεσαι να το αποκτήσεις μάλλον πρέπει να βιαστείς γιατί ξεπουλάει με ταχύτητες φωτός.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: Σοκ: Στο Α' Τοπικό Πρωτάθλημα Αθήνας ο Παναθηναϊκός!

Κάια Γκέρμπερ

Δες το εδώ

Πηγή: womantoc.gr

 

Μόδα

Ροή ειδήσεων

Share