Παρασκευή, 29 Μαρτίου 2024

Tα prints του φθινοπώρου: Πώς να τα φορέσεις!

8 Σεπτεμβρίου 2017 16:52
Tα prints του φθινοπώρου: Πώς να τα φορέσεις!

Μετά τον κατακλυσμό των florals σε όλα τα χρώματα και μεγέθη, ήρθε η ώρα να δόσεις τη σημασία και τη θέση που τους αξίζει στην ντουλάπα σου σε μερικά ακόμα prints. Κι αυτό το φθινόπωρο είναι εδώ ανεπίσημα, θα μιλήσουμε για συνδυασμούς που θα ταιριάξουν με τη διάθεση της εποχής, αλλά και το προσωπικό σου στιλ.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: Καμάρωνε με νάζι: Το δώρο που δέχτηκε ο Μακρόν στην Αθήνα και δεν σταμάτησε να χαμογελά! (photos)

Καρό
Το gingham είχε την τιμητική του το καλοκαίρι και συνεχίζει κι αυτή τη σεζόν, αλλά όχι μόνο του. Το κλασικό καρό επανέρχεται και θα δεις τα διαφορετικά είδη να συνδυάζονται ή να φοριούνται μόνα τους σε παντελόνια, tops και φορέματα.

Ριγέ
Κλασικό print για όλες τις ώρες, ηλικίες, τάσεις κι εποχές. Οι ρίγες είναι πάντα ένα από τα patterns που αγαπάνε τα fahsion girls αλλά και οι σχεδιαστές και αυτό το φθινόπωρο έχεις αμέτρητες επιλογές για το πώς να τις φορέσεις.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: Ποιο ρόφημα να διαλέξεις για κάθε σου ανάγκη!

Πουά
Ρετρό και ρομαντικό print, το πουά έχει κάνει cοmeback το φθινόπωρο και είναι έτοιμο να δώσει στο στιλ σου το twist που χρειάζεται. Σε tops ή σε φορέματα, οι βούλες είναι πάντα ένα safe και στιλάτο print που είναι πολύ χρήσιμο στην ντουλάπα σου.

#streetstyle during @oslorunway | www.thestyleograph.com Photographed by #thestyleograph #christianvierig #streetfashion #womensfashion #fashionphoto #fashionmoment #photooftheday #nofilter #oslorunway

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη The Styleograph (@thestyleograph) στις

If there's one accessory that will never go out of style, it's minimalist jewelry. Need proof? Scroll through to see how our favorite fashion girls are styling theirs➡️➡️➡️

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη Who What Wear (@whowhatwear) στις

 

Ροή ειδήσεων

Share