Παρασκευή, 29 Μαρτίου 2024

Τα φορέματα που θα προτιμήσουμε τη νέα σεζόν είναι τα boho: Δείτε το γιατί!

11 Αυγούστου 2017 18:04
Τα φορέματα που θα προτιμήσουμε τη νέα σεζόν είναι τα boho: Δείτε το γιατί!

Αυτή τη σεζόν, το φόρεμα γίνεται το απόλυτο κομμάτι της γκαρνταρόμπας μας.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: Η συγκλονιστική περιγραφή ενός θύματος του γιου του Πρέκα: «Δεν τον κάνανε καλά τέσσερις αστυνομικοί..κλήθηκε φρουρά από το υπόγειο του κτιρίου»

Θηλυκότητα, χάρη, γοητεία. Το μάξι φόρεμα που θα μονοπωλήσει το ενδιαφέρον μας είναι πάντα ο πρωταγωνιστής που μας παρασύρει σε έναν αέρινο ρυθμό. Το φόρεμα φέτος μοιάζει με έναν χρωματιστό καμβά. Με χρώματα έντονα, με prints που δημιουργούν μας ταξιδεύουν στο παρελθόν. Πουά και φλοράλ με boho και vintage αέρα και μποέμ χαρακτήρα, μεταξωτά υφάσματα, πιέτες και βολάν, σιφόν, μανίκια με χαρακτήρα.

Ηδη από τις Εβδομάδες Μόδας που μας αποκάλυψαν τις τάσεις για τη σεζόν που έρχεται, πήραμε μια πρώτη γεύση της χρωματικής πανδαισίας που θα κυριαρχήσει.

To φόρεμα που θα μονοπωλήσει το ενδιαφέρον μας αυτό το χειμώνα δεν έχει ντεκολτέ. Εχει «εσωτερικότητα». Η θηλυκότητα που το χαρακτηρίζει μοιάζει με μια ήρεμη δύναμη.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: ΕΚΤΑΚΤΟ: Μετωπική σύγκρουση τρένων στην Αίγυπτο: Τουλάχιστον 20 νεκροί και πολλοί τραυματίες (video)

Τα μάξι φορέματα της φθινοπωρινής και χειμερινής σεζόν είναι δυναμικά, αγκαλιάζουν τη σιλουέτα. Ξεχωρίζει το wrap dress, το φόρεμα που αναδεικνύει κάθε σωματότυπο. Ηδη σε προηγούμενο άρθρο, είδαμε το «μεταβατικό» φόρεμα από το Καλοκαίρι στο Φθινόπωρο, με την υπογραφή του οίκου Celine. Μάξι και αυτό. Τα mini dresses φαίνεται ότι δεν είναι πια στην πρώτη γραμμή. Το τοπ φόρεμα της σεζόν δεν αφήνει ακάλυπτο κανένα σημείο του σώματος, ωστόσο έχει φωνή που τονίζει τη θηλυκότητα.

πηγή: bovary.gr

 

Ροή ειδήσεων

Share