Πέμπτη, 28 Μαρτίου 2024

Κι όμως υπάρχει: Το ντύσιμο που θα σας κάνει να δείχνετε νεότερες!

31 Ιουλίου 2017 20:42
Κι όμως υπάρχει: Το ντύσιμο που θα σας κάνει να δείχνετε νεότερες!

Ο χρόνος μπορεί να μην είναι πάντα σύμμαχος με την εμφάνισή σου, όμως υπάρχουν πάντα τα κατάλληλα όπλα για να μην τον αφήσεις να δείξει τα σημάδια του.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: Αν προσπαθείς να αδυνατίσεις πρέπει να πάψεις να πιστεύεις αμέσως τα παρακάτω...

Η νεανικότητα είναι θέμα επιλογής. Μια γυναίκα μικρότερης ηλικίας με τις στιλιστικές επιλογές της μπορεί εύκολα να χάσει την φρεσκάδα της (πχ. Φορώντας ολόμαυρα, φαρδιά ρούχα, άκομψα τακούνια). Οι γυναίκες που έχουν κάνει το χρόνο πολύτιμο φίλο τους ξέρουν να γοητεύουν: φορούν ρούχα που κολακεύουν το σώμα τους, ξέρουν το αναδεικνύουν, να εκπέμπουν αυτοπεποίθηση.

Η ηλικία είναι απλά ένας αριθμός κι αυτό η στιλίστρια από τη Νέα Υόρκη, Rachael Wang το ξέρει καλά. Η στιλιστική της πρόταση για τις γυναίκες που θέλουν να δείχνουν πάντα νεανικές έχει ως βασικό στοιχείο... τα statement sleeves: τα μανίκια που έχουν «άποψη» και «ταυτότητα». H Rachael Wang αγαπά το off shoulder τοπ, τα μανίκια που αφήνουν ακάλυπτο το πιο γοητευτικό σημείο του σώματος: τους ώμους.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: Οι 40άρες ίσον με δυο 20άρες: Αγαπημένες σταρ γίνονται 40 φέτος και βάζουν τα γυαλιά στις νεότερές τους!

Ενα τοπ ή πουκάμισο με statement sleeves συνδυάζεται υπέροχα με μια παντελόνα. Η εμφάνιση αυτή είναι για την Rachael Wang ιδανική πρόταση για τις γυναίκες που θέλουν έξτρα πόντους νεανικότητας στις καθημερινές εμφανίσεις τους.

Le rouge et noir bag by @lifeofboheme x @wickerwings

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη Adenorah (@adenorah) στις

 

Ροή ειδήσεων

Share