Πέμπτη, 28 Μαρτίου 2024

Διάφανα πέδιλα: Η νέα τάση στα παπούτσια που δείχνει το πόδι πιο ψηλό! (Photo)

19 Ιουλίου 2017 13:55
Διάφανα πέδιλα: Η νέα τάση στα παπούτσια που δείχνει το πόδι πιο ψηλό! (Photo)

Άλλο ένα trend από τα βάθη της δεκαετίας του 90' (και της ντουλάπας σας), κάνει δυναμικό comeback.

Στην πραγματικότητα, είναι τα πέδιλα που έχουν διάφανη φάσα δημιουργώντας το εφέ ότι το πόδι είναι γυμνό. Γνωστό και ως «naked shoe trend» φοριέται ιδανικά τόσο με midi και maxi φούστες, όσο και με τζιν.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: 10 πασίγνωστες Ελληνίδες που είναι απίστευτα θρήσκες και δεν το γνωρίζαμε! (photos)

Σύμφωνα με έρευνες που μόλις έβγαλα από το κεφάλι μου, η δυναμική του επάνοδος πρέπει να οφείλεται και στην Κιμ Καρντάσιαν η οποία «δουλεύει» το διάφανο παπούτσι εδώ και πολύ καιρό τώρα (μαζί με τις αδελφές Τζένερ εννοείται), τόσο σε πέδιλο, όσο και σε γόβα.

Μάλιστα σε πρόσφατη βραδινή της εμφάνιση «ντύθηκε» με ένα διάφανο (σχεδόν πλαστικό) φόρεμα και αντίστοιχα διάφανα πέδιλα, στέλνοντας το naked shoe trend σε ένα εντελώς νέο επίπεδο.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: Πασίγνωστη Ελληνίδα τραγουδίστρια "κόλασε" την Βάρκιζα! (photos)

Φήμες- από γυναίκες που τα έχουν φορέσει -λένε ότι αυτά τα πέδιλα χαρίζουν πόντους στο πόδι. Δεν έχουμε κανένα λόγο να μη τις πιστέψουμε από τη στιγμή που αυτά τα παπούτσια παίρνουν το χρώμα του δέρματός σας και έτσι, δεν διακόπτουν τη συνέχεια του ποδιού. Κατ' επέκταση το κάνουν να φαίνεται πιο ψηλό.

Αυτό σε συνδυασμό με την χρωματική ουδετερότητα του συγκεκριμένου πέδιλου, η οποία το κάνει κατάλληλο σχεδόν για κάθε outfit, του δίνει τις προοπτικές να αναδειχθεί σε ένα από τα πιο ευέλικτα και πρακτικά ζευγάρια της ντουλάπας σας.

Παρόλα αυτά η ερώτηση που τριβελίζει και δημιουργεί δεύτερες σκέψεις στο μυαλό αρκετών γυναικών δεν παύει να είναι η εξής: «Δε θα ιδρώνει το πόδι μου μέσα σε αυτό;». Και ακόμα χειρότερα: «Kι αν καταλήξω με φουσκάλες;»

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: Πασίγνωστη Ελληνίδα τραγουδίστρια "κόλασε" την Βάρκιζα! (photos)

Η απάντηση και στα δύο είναι, προφανώς, ναι. Αλλά, όπως κάθε trend που υπόσχεται να απογειώσει το στιλ μας χαρίζοντας μας διαπιστευτήρια fashion guru, έχει το τίμημα του. Βέβαια, σε αυτή την περίπτωση μπορεί να μην είναι και τόσο υψηλό, αφού απλώνοντας λίγο baby powder (ταλκ) στο σημείο που το pvc υλικό εφάπτεται με το δέρμα του κουντεπιέ ή του αστραγάλου σας, θα αποφύγετε τις δυσάρεστες (και επώδυνες) συνέπειες.

 

Ροή ειδήσεων

Share