Τρίτη, 16 Απριλίου 2024

Αυτό είναι το τέλειο φόρεμα που θα απογειώσει τις πρωινές σου εμφανίσεις (Photo)

17 Ιουνίου 2017 16:00
Αυτό είναι το τέλειο φόρεμα που θα απογειώσει τις πρωινές σου εμφανίσεις (Photo)

Άνετο και σικ. T-Shirt-dress. Το φόρεμα από μαλακό ύφασμα, που αφήνει το σώμα να αναπνέει γιατί συνήθως είναι σε χαλαρή γραμμή και προσαρμόζεται στο στιλ της κάθε γυναίκας.

Μπορείς να το φορέσεις παντού: στο γραφείο ή στην έξοδό σου. Το office look γίνεται μοντέρνο, η απογευματινή σου εμφάνιση απόλυτα νεανική.

Με αυτό το κομμάτι μπορείς να δημιουργήσεις ένα ξεχωριστό λουκ κάθε φορά. Ταιριάζει στους περισσότερους σωματότυπους, καλύπτει τυχόν ατέλειες.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: Survivor: Τι αποκάλυψε η Ελισάβετ Αϊνατζιόγλου για τα έπαθλα του παιχνιδιού που θα προκαλέσουν αντιδράσεις!

Οι fashion editors του εξωτερικού λένε ότι με αυτό δείχνεις «σαν να σηκώθηκες από το κρεβάτι και φόρεσες το T-Shirt του αγοριού σου».

Τα παπούτσια και τα αξεσουάρ παίζουν καθοριστικό ρόλο στο πώς θα το αναδείξεις. Είτε μονόχρωμο (σε ουδέτερη απόχρωση: λευκό, μαύρο, μπεζ ή σε έντονο χρώμα), είτε ριγέ, είτε μίνι είτε μάξι, μπορεί να υποστηρίξει ένα διαφορετικό στιλ κάθε φορά.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: Survivor: Μόνο εδώ! - Δείτε πρώτοι το αγώνισμα της Κυριακής και την ομάδα που κερδίζει! (Video)

Μπορείς να το συνδυάσεις με ψηλοτάκουνα, με sneakers, με mules, με ankle boots, σανδάλια ή μπαλαρίνες. Με μια hangbag σε έντονο χρώμα, με ένα statement κολιέ.

Το συγκεκριμένο κομμάτι δίνει έμπνευση. Από εποχή σε εποχή μπορεί να συνδυαστεί με διαφορετικά κομμάτια, να γίνει μέρος του layering. Nα φορεθεί με jacket ή με ένα turtleneck. Ιδανικά συνδυάζεται με ζώνη.

Πηγή: youweekly.gr

 

Μόδα

Ροή ειδήσεων

Share