Τρίτη, 23 Απριλίου 2024

Εύκολοι τρόποι για να κάνεις την πιο στιλάτη εμφάνιση με μ' ένα crop top! (Photo)

26 Μαΐου 2017 13:40
Εύκολοι τρόποι για να κάνεις την πιο στιλάτη εμφάνιση με μ' ένα crop top! (Photo)

Μια από τις πιο δροσερές και σέξι επιλογές για τις καλοκαιρινές μας εμφανίσεις είναι τα crop top, τα μπλουζάκια δηλαδή που αφήνουν ακάλυπτη την κοιλιά.

Το συγκεκριμένο κομμάτι έχει τη δυσκολία του, καθώς μπορεί, αν δε φορεθεί έξυπνα, να τονίσει κάποιες ατέλειες του σώματος, ωστόσο υπάρχει μια ποικιλία στα σχέδια (πιο φαρδιά, όχι τόσο κοντά), αλλά και τρόποι για να μπορέσει το φορέσει κάθε κορίτσι, χωρίς να εκτεθεί.

Αν για παράδειγμα, νιώθεις ότι έχει πιο ανοιχτή περιφέρεια, μπορείς να φορέσεις ένα crop top με μια κλος ή σε Α γραμμή φούστα ή ακόμα και με το τζιν σου, φορώντας από πάνω μια μακριά ζακέτα ή ένα κιμονό.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: «Ωραία μάνα ρε παιδιά...» Το απίστευτο κράξιμο στην Κολιδά για την συμπεριφορά προς το παιδί της και τις δηλώσεις της! (video)

Αν πάλι νιώθεις ότι δεν σου επιτρέπει η κοιλίτσα σου να την εκθέσεις, μπορείς να διαλέξεις ένα crop top φαρδύ που να τελειώνει εκεί που ξεκινάει η φούστα ή το παντελόνι σου (προτίμησε κάτι ψηλόμεσο), ώστε ίσα που να διακρίνεται μέρος του σώματός σου.

Τα crop tops μπορούν να φορεθούν, επίσης, μέσα από διαφανή πουκαμίσες και παρεό, όπως επίσης κάτω από σελοπέτες και ολόσωμες φόρμες με βαθύ ντεκολτέ (μια τέτοια επιλογή κολακεύει, ας πούμε, κορίτσια με πληθωρικό στήθος).

Αν πάλι μια τέτοια επιλογή γενικά δεν σε κάνει να νιώθεις άνετα, τότε δεν χρειάζεται να τη δοκιμάσεις. Υπάρχουν πολλές ωραίες μπλούζες και tops που μπορούν να χαρίσουν στιλ.

Πάμε, λοιπόν, να δούμε πως φόρεσαν τα crop tops του τα κορίτσια της μόδας.

1) Μακό crop top με ψηλόμεσο παντελόνι: Μια επιλογή που κρύβει την "κοιλίτσα".

2) Crop top με floral prints/ φαρδιά μανίκια με σορτς: Η δύναμη του συγκεκριμένου top δίνει ένταση και τραβάει το βλέμμα το πάνω μέρος του κορμού. Μπορείτε να το δοκιμάσετε και με μια μίντι ή μίνι φούστα.

3) Μαύρο δαντελένιο crop top με τζιν: Μια ρομαντική επιλογή, που κολακεύει χωρίς απαραίτητα να εκθέτει.

4) Crop top/ τύπου μπουστάκι με hot σορτς: Μια πιο αποκαλυπτική επιλογή...

5) Crop top / τύπου μπουστάκι, σε καρό και με φιόγκο, φορεμένο με στενή φούστα με βολάν: Ένα πολύ in fashion συνδυασμός, που θέλει επίσης λίγη προσοχή γιατί τονίζει τις καμπύλες του σώματος.

 

Μόδα

Ροή ειδήσεων

Share