Σάββατο, 20 Απριλίου 2024

Θα μας τρελάνουν τελείως; Αυτό είναι το απόλυτο trend του καλοκαιριού για τα μπικίνι - Πώς θα τα φορέσουμε;

26 Απριλίου 2017 15:15
Θα μας τρελάνουν τελείως; Αυτό είναι το απόλυτο trend του καλοκαιριού για τα μπικίνι - Πώς θα τα φορέσουμε;

Κάθε εμφάνιση της οικογένειας Kardashian γίνεται αμέσως trend σε όλο τον πλανήτη και στο AthensMagazine.gr θα σας παρουσιάσουμε το νέο μπικίνι που θα φορεθεί σαν τρελό. Γιατί; Πάμε να δούμε τον πραγματικό λόγο

Το Σαββατοκύριακο που μας πέρασε λοιπόν, το Καρντασέικο πήγε μια ταπεινή εκδρομούλα στο Μεξικό και, όπως ήταν φυσικό, πολλές φωτογραφίες με στιγμιότυπα από την εξόρμησή τους, γέμισαν το διαδίκτυο.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: "Βόμβα" στις αερομεταφορές: Βάζει λουκέτο μεγάλη αεροπορική εταιρεία!

Χαζεύοντας όλους εκείνους τους λογαριασμούς που τροφοδοτούν τα μάτια μας με υλικό από τις Kardashians, αρχικά στάθηκα στο φανταστικό, Dior μπικίνι της Kim.

Στη συνέχεια, βέβαια, η Kourtney ήταν εκείνη που έκλεψε τις εντυπώσεις. Όχι με το κατά τα άλλα απλό κόκκινο μπικίνι της, αλλά με τον τρόπο που είχε φορέσει το πάνω μέρος του. Είναι κάτι που δε θα προσέξεις με την πρώτη, αλλά δες λίγο καλύτερα.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: Survivor - Αποκλειστικό: Όλη η αλήθεια για το κλέψιμο της ματσέτας! Ποιος την πήρε - Τι θα δούμε σήμερα! (Video)

Στην αρχή όλοι πίστεψαν πως ήταν κάποιο ατύχημα - σε όλες μας έχει συμβεί - μέχρι που, μετά από ενδελεχή μελέτη, μάλλον καταλήγουμε πως επρόκειτο για μια απόλυτα συνειδητή στιλιστική επιλογή της Kourt, αφού ποζάρει άνετα χωρίς καμία διάθεση να διορθώσει το μαγιό της.

 

Μόδα

Ροή ειδήσεων

Share