Παρασκευή, 19 Απριλίου 2024

Επιστρέφει το αθλητικό παπούτσι που είχαμε να δούμε εδώ και 30 χρόνια! (photos)

18 Απριλίου 2017 15:08
Επιστρέφει το αθλητικό παπούτσι που είχαμε να δούμε εδώ και 30 χρόνια! (photos)

Τα τελευταία χρόνια τα αθλητικά παπούτσια έχουν βρει την δική τους, ξεχωριστή θέση στις καθημερινές μας εμφανίσεις, ξεφεύγοντας από τον στενό ρόλο που είχαν στο παρελθόν ως το παπούτσι που φορούσαμε σχεδόν αποκλειστικά στη γυμναστική ή στη βόλτα μας μέχρι το περίπτερο.

Εταιρίες όπως η Adidas και η Nike σημειώνουν κάθε χρόνο που περνάει όλο και μεγαλύτερα κέρδη, ενώ τα σχέδια που κυκλοφορούν κάθε σεζόν είναι όλο και πιο πρωτότυπα, πιο βολικά, πιο ιδιαίτερα με μερικά από αυτά να έχουν πάνω τους μερικά πολύ ακριβά και πολυτελή υλικά

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: Αυτά είναι τα ποτά που θα σου κάψουν το λίπος ενώ κοιμάσαι!

Η Nike που ζει εδώ και λίγο καιρό μία νέα περίοδο άνθηση και κυριαρχίας στον χώρο των αθλητικών ειδών κυρίως χάρη στη σειρά Yeezy που κυκλοφόρησε με την συνεργασία του ράπερ Kanye West (για την ιστορία να πούμε ότι τα αντίστοιχα Yeezy της Adidas δεν έχουν καταφέρει ακόμα να αγγίξουν τα αστρονομικά νούμερα της Nike) κυκλοφορεί όλο και πιο ιδιαίτερα και αξιοπρόσεκτα μοντέλα sneakers.

Μία από τις τελευταίες κυκλοφορίες που συζητιέται πολύ είναι ένα πραγματικό blast from the past αφού το συγκεκριμένο μοντέλο είχαμε να το δούμε εδώ και περίπου 30 χρόνια.

Πρόκειται για τα αθλητικά παπούτσια χωρίς κορδόνια αλλά με ελαστικό ζωνάκι που σφίγγει στο πάνω μέρος. Φυσικά όλα αυτά στην πιο εκμοντερνισμένη και σύγχρονη εκδοχή τους. Τα θυμάσαι;

 

Μόδα

Ροή ειδήσεων

Share