Παρασκευή, 29 Μαρτίου 2024

Κομψή και στιλάτη: Αυτά τα χτενίσματα θα σας κάνουν να ξεχωρίσετε το Πάσχα! (Photos)

11 Απριλίου 2017 15:06
Κομψή και στιλάτη: Αυτά τα χτενίσματα θα σας κάνουν να ξεχωρίσετε το Πάσχα! (Photos)

Απογειώστε την ανοιξιάτικη σας εμφάνιση με υπέροχα χτενίσματα για το Πάσχα, επιλέγοντας ανάμεσα στα casual και boho style μαλλιά ή σε πιο στυλιζαρισμένα πιασίματα.

Τι χτενίσματα για το Πάσχα να επιλέξετε;

Οι επιλογές είναι πολλές και δημιουργικές. Μπορείτε να κινηθείτε ανάμεσα στις ανάλαφρες μπούκλες και τα beachy waves ή τα πιο καλοσχηματισμένα updo.

Μπορείτε επίσης να δημιουργήσετε ένα ανέμελο αποτέλεσμα συνδυάζοντας τα half up half down χτενίσματα ή τις αλογοουρές με πλεξούδες όλων των ειδών. Όπως και το να δημιουργήσετε πλεξούδες που να περιέχουν πλεξούδες. Πιο συγκεκριμένα, μπορείτε να δημιουργήσετε ένα μικρό πλεξουδάκι και στη συνέχεια να το ενσωματώσετε σε μια μεγάλη πλεξούδα. Ή να χωρίσετε τα μαλλιά σας σε 3 πλεξούδες, οι οποίες έπειτα θα πλεχτούν μεταξύ τους δημιουργώντας μια ενιαία.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: Απίστευτο: Η διαφορά ΝΔ - ΣΥΡΙΖΑ στην τελευταία δημοσκόπηση ξεπερνά κάθε φαντασία!

Αν θέλετε υπάρχει και η επιλογή των απλών αξεσουάρ που μπορούν να απογειώσουν τα μαλλιά σας. Δοκιμάστε να πιάσετε τη φράντζα σας με διάφορους τρόπους, χρησιμοποιώντας ένα εντυπωσιακό κοκαλάκι. Ή βάλτε μια ωραία σατέν κορδέλα στην αλογοουρά ή τον κότσο σας.

Επίσης, μπορείτε να παίξετε με τα τσιμπιδάκια και να δημιουργήσετε ενδιαφέροντα σχέδια, όπως ένα τρίγωνο που θα κρατάει το ανέμελο half up σας.

Πολύ εντυπωσιακό είναι και το σχήμα του τόξου από πολύχρωμα τσιμπιδάκια που μπορείτε να κάνετε πιάνοντας απλά τη φράντζα σας.

Κάντε τα μαλλιά στο ένα πλάι, αφήστε τα κάτω όλα είτε τα μισά ή επιλέξτε έναν υπέροχο κότσο για το βράδυ της Ανάστασης, αλλά και την ημέρα του Πάσχα.

Ιδιαίτερες επιλογές μπορούν να αποτελέσουν και τα ρετρό χτενίσματα που αποπνέουν έναν αέρα της δεκαετίας του ’50 ή ’60.

Δεν θα πρέπει βέβαια να ξεχνάτε και τις τάσεις στα μαλλιά για την Άνοιξη / Καλοκαίρι 2017. Μαλλιά με όγκο, πλεξούδες, φυσικές υφές, μπούκλες, αφέλειες, χωρίστρα κάθε τύπου, wet look και sleekness. Αλλά και αλογοουρές, κότσοι και ανέμελα χτενίσματα.

Δείτε υπέροχα χτενίσματα για το Πάσχα και υιοθετήστε τα για τις γιορτινές σας εμφανίσεις και όχι μόνο!

 

Μόδα

Ροή ειδήσεων

Share