Παρασκευή, 19 Απριλίου 2024

Aυτή είναι η τσάντα που δεν θα φύγει ποτέ από τη μόδα

10 Απριλίου 2017 19:30
Aυτή είναι η τσάντα που δεν θα φύγει ποτέ από τη μόδα

Eσύ θυμάσαι την πρώτη τσάντα που κράτησες όταν άφησες από την πλάτη σου το μαθητικό σακίδιο; Μικρή όσο χρειάζεται για να μη σε βαραίνει, μεγάλη όσο πρέπει για να χωράει αρκετά, βολική αφού κρατιέται και χιαστί αλλά και στον ώμο, η τσάντα - σέλα, στα Αγγλικά "saddle bag", στην ελληνική καθομιλουμένη «η τσάντα της φοιτήτριας», έχει αγαπηθεί από τις περισσότερες και το πιο πιθανό είναι πως έχεις ήδη τουλάχιστον μία στη ντουλάπα σου.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: Ευχάριστα νέα: Σε ποιες περιοχές της Αττικής ανοίγουν σήμερα super market "Σκλαβενίτης"!

Βασικά πρόκειται γι' αυτή την τσάντα που δεν βγαίνει από τη μόδα ποτέ, αποδεικνύοντας ότι οι περιπτώσεις των αξεσουάρ στα οποία η άνεση υπερταιρεί πάνω απ' όλα τα υπόλοιπα εξακολουθούν να κρατούν πάρα πολύ καλά.

Φυσικά και σε αυτή την περίπτωση υπάρχουν αμέτρητες παραλλαγές, παρά το γεγονός ότι το σκούρο καφέ, το χρώμα του ταμπά και το μαύρο θεωρούνται πάντα αυτά που μπορείς αν συνδυάσεις πιο εύκολα. Αυτό δεν σημαίνει ότι πρέπει να «φοβηθείς» ένα έντονο χρώμα που κάνει αντίθεση με τα πάντα.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: Αποκλειστικό: Η μεγάλη ανατροπή στην ψηφοφορία αποχώρησης του Survivor! Να τι μπορεί να φέρει τα πάνω - κάτω!

Ρίξε παρακάτω μία ματιά σε μερικές προτάσεις από γνωστούς οίκους, αλλά και κάποιες πιο οικονομικές κυκλοφορίες για να πάρεις έμπνευση για τις εμφανίσεις της νέας σεζόν.

 

Μόδα

Ροή ειδήσεων

Share