Παρασκευή, 29 Μαρτίου 2024

Άνετο και οικονομικό! Βρήκαμε το κολάν που ταιριάζει σε κάθε σωματότυπο (photos)

5 Απριλίου 2017 12:30
Άνετο και οικονομικό! Βρήκαμε το κολάν που ταιριάζει σε κάθε σωματότυπο (photos)

Στο γυμναστήριο, στις βόλτες, ακόμα και στις βραδινές εξόδους το κολάν είναι το ρούχο που έχει τις τελευταίες σεζόν έχει αντικαταστήσει όλα τα υπόλοιπα, αφού κάτι πιο άνετο δύσκολα θα βρεις.

Οι περισσότερες έχουμε τουλάχιστον ένα στη ντουλάπα μας, αλλά πάντα υπάρχει χώρος για αρκετά περισσότερα. Και παρόλο που το κολάν, ακριβώς επειδή είναι τόσο εφαρμοστό, μπορεί να αποδειχθεί καταστροφικό για ορισμένους σωματότυπους, υπάρχουν πάντα λύσεις για όλες, αρκεί να ξέρεις που να τις ψάξεις.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: 5 απίθανα κολπάκια για το αυτοκίνητο, που ελάχιστοι οδηγοί γνώριζαν μέχρι σήμερα! Το τελευταίο σώζει ζωές!

Αφού ρίξεις μια ματιά σε ένα παλαιότερο θέμα μέσα από το οποίο μπορείς να ανακαλύψεις ποιο είναι το πιο κατάλληλο κολάν για το δικό σου σώμα, σου παρουσιάζουμε το ένα και μοναδικό κολάν που απλά ταιριάζει σε όλους, απλά και μόνο επειδή είναι cropped στο τελειώμα του.

Διάσημες και fashion experts πίνουν νερό στο όνομα του και παρακάτω πώς μπορείς να το φορέσεις, αλλά και το site απ' όπου μπορείς να το προμηθευτείς.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: Οι... αναμμένες Μαλτέζες που ξεσήκωσαν την Μύκονο και έψαχναν εναγωνίως για... καλή παρέα! (video)

Πηγή: Womantoc.gr

 

Ροή ειδήσεων

Share