Σάββατο, 20 Αυγούστου 2022

Εκδήλωση για τις διακρίσεις κατά των ΛΟΑΤΚΙ στην Ελλάδα και την Ε.Ε.

Για τα δικαιώματα τους

14 Μαΐου 2018 19:59
Εκδήλωση για τις διακρίσεις κατά των ΛΟΑΤΚΙ στην Ελλάδα και την Ε.Ε.

Εκδήλωση για τις διακρίσεις κατά των ΛΟΑΤΚΙ στην Ελλάδα και την Ευρώπη διοργανώνει το γραφείο τύπου του Ευρωπαϊκού Κοινοβουλίου στην Ελλάδα την Πέμπτη, διεθνή Ημέρα κατά της Ομοφοβίας.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: Survivor: Τι είδαμε χτες! Η σαρωτική Ροδάνθη, η αλλαγή στις ομάδες και η μεταφορά του Αγόρου στο νοσοκομείο!

Το θέμα της εκδήλωσης «Καταπολέμηση των διακρίσεων κατά των ΛΟΑΤΚΙ ατόμων. Σύγχρονες εξελίξεις στην Ελλάδα και την Ευρωπαϊκή Ένωση» θα αναπτύξουν εκπρόσωποι από ΛΟΑΤΚΙ οργανώσεις και οργανώσεις δικαιωμάτων, από το Συνήγορο του Πολίτη, από εργατικές οργανώσεις και από ΜΜΕ.

Η εκδήλωση θα γίνει στις 12 με 2 το μεσημέρι της Πέμπτης, στην αίθουσα εκδηλώσεων του Γραφείου του Ευρωπαϊκού Κοινοβουλίου στην Ελλάδα (Λεωφόρος Αμαλίας 8, Σύνταγμα – είσοδος από Ξενοφώντος 2). Λόγω των κανόνων ασφαλείας, παρακαλούνται οι συμμετέχοντες να φέρουν την αστυνομική τους ταυτότητα κατά την προσέλευσή τους.

Λόγω των κανόνων ασφαλείας, παρακαλούνται οι συμμετέχοντες να φέρουν την αστυνομική τους ταυτότητα κατά την προσέλευση τους στο οίκημα.

Πηγή: efsyn.gr

 

Ροή ειδήσεων

Share