Πέμπτη, 16 Σεπτεμβρίου 2021

Ο Βαγγέλης τα κατάφερε και έγινε επίσημα Ανδρομέδα: Η αλλαγή φύλου και η νέα του ταυτότητα! (photos)

Πέντε μήνες μετά την ψήφιση του νομοσχεδίου!

21 Μαρτίου 2018 15:29
Ο Βαγγέλης τα κατάφερε και έγινε επίσημα Ανδρομέδα: Η αλλαγή φύλου και η νέα του ταυτότητα! (photos)

Πέντε μήνες μετά την υπερψήφιση στη Βουλή του νομοσχεδίου για τη νομική αναγνώριση της ταυτότητας φύλου, οι πρώτες διορθώσεις στα στοιχεία και τα δημόσια έγγραφα των ενδιαφερομένων ατόμων είναι γεγονός!

Ο 30χρονος Βαγγέλης Ψαρός από τη Μυτιλήνη, που είχε αιτηθεί στο Ειρηνοδικείο Μυτιλήνης την αλλαγή της ληξιαρχικής πράξης γέννησης και βάπτισής του, και συγκεκριμένα τη διόρθωση του αναγραφόμενου φύλου από «άρρεν» σε «θήλυ», του «Ευάγγελος» σε «Ανδρομέδα» και του «Ψαρός» σε «Ψαρού», από χθες κρατάει στα χέρια τη νέα ταυτότητα.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: Master Chef: Γι' αυτό ο Τζώρτζης είναι ο πιο σιχαμένος παίκτης που έχει περάσει ποτέ από ελληνικό ριάλιτι! (video)

Η Ανδρομέδα Ψαρού παρέλαβε από το Τμήμα Ασφαλείας του Ζωγράφου την ταυτότητά της, δηλώνοντας ευτυχισμένη και δικαιωμένη.

«Επιτέλους. Μετά από μήνες υπομονής και επιμονής δικαιώθηκα! Εύχομαι μέσα από την καρδιά μου όλοι οι συνοδοιπόροι μου που ακολουθούν τον ίδιο δρόμο μαζί μου να πετύχουνε κάθε όνειρο και στόχο. Χωρίς εσάς αγαπημένοι μου φίλοι δεν θα τα είχα καταφέρει. Το να αγαπάς τον εαυτό σου είναι η επιτομή της ύπαρξης σου» έγραψε η ίδια στους λογαριασμούς της στα social media, «ανεβάζοντας» ως απόδειξη και τη νέα της ταυτότητα.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: Αποκάλυψη - βόμβα με το νεκρό βρέφος στην Πετρούπολη: Νεκρή και η μητέρα του; (video)

 

LGBT News

Ροή ειδήσεων

Share