Πέμπτη, 28 Μαρτίου 2024

Σοκαριστικό: Μαθητής έφυγε αγόρι και επέστρεψε το Σεπτέμβριο κορίτσι! (PHOTOS)

13 Σεπτεμβρίου 2016
Σοκαριστικό: Μαθητής έφυγε αγόρι και επέστρεψε το Σεπτέμβριο κορίτσι! (PHOTOS)

Δήλωσε στο Facebook ότι είναι τρανσέξουαλ και μεταμορφώθηκε

Ένας έφηβος τρανσέξουαλ που γεννήθηκε αγόρι, επέστρεψε στο σχολείο μετά τις θερινές διακοπές ως κορίτσι και έχει ως στόχο να μοιάσει στην Kim Kardashian.
Με γυαλιστερά μαύρα μαλλιά και τονισμένα ζυγωματικά, η 15χρονη πλέον Kairah Kelly από το Ηνωμένο Βασίλειο εμπνέεται από τη διάσημη σταρ και αλλάζει συνεχώς εμφάνιση για να της μοιάσει.
Μέχρι πρόσφατα είχε το όνομα Tyler, το οποίο είχαν δώσει οι γονείς από τη γέννησή της, ενώ έχει περάσει το μεγαλύτερο μέρος της ζωής της να αγωνίζεται με την ταυτότητά της. Έτσι, το Σεπτέμβριο του τρέχοντος έτους επέστρεψε στο σχολείο ως Kairah κι όπως αποκαλύπτει, κάποιοι καθηγητές δεν την αναγνωρίζουν λόγω της νέας εμφάνισης.
Μιλώντας για τη ζωή πριν από τη μεταμόρφωσή της, η Kairah εξήγησε: «Ένιωθα πραγματικά περίεργα και διαφορετικά. Κοιταζόμουν στον καθρέφτη, και το πρόσωπο που έβλεπα ήταν ενός ξένου. Φανταζόμουν τον εαυτό μου με φούστες και φορέματα ακόμη και όταν ήμουν σε ηλικία μόλις 8 ετών. Τώρα, όταν κοιτάζω στον καθρέφτη βλέπω τον εαυτό μου. Ένιωθα τόσο νευρικά όταν γύρισα για την πρώτη μου μέρα στις 5 Σεπτεμβρίου στο σχολείο, αλλά τελικά δεν χρειαζόταν να είμαι. Όλοι ήταν τόσο υποστηρικτικοί και χαρούμενοι για μένα».
Όπως αποκαλύπτει, πάντα ένιωθε άβολα ως αγόρι και περιφερόταν μέσα στο σπίτι με γυναικεία ρούχα και μακιγιάζ. Αρχικά οι γονείς της ντρέπονταν γι΄αυτό και δεν άφηναν να εκδηλώσει ό,τι ένιωθε. Έτσι, ένιωθε απομόνωση και απογοήτευση καθώς μισούσε να ντύνεται με αγορίστικα ρούχα ή να παίζει ποδόσφαιρο. Είχε πάντα κορίτσια για φίλες, ενώ από την ηλικία των 11 η μητέρα αποδέχτηκε την επιθυμία του γιου της.
Το Σεπτέμβριο του 2015 ανακοίνωσε μέσω Facebook ότι είναι τρανσέξουαλ και ελπίζει στο μέλλον να κάνει τις απαραίτητες επεμβάσεις για να αλλάξει εντελώς.

 

LGBT News

Ροή ειδήσεων

Share