Παρασκευή, 19 Απριλίου 2024

Τα 3 καλύτερα bar της Κηφισιάς που πρέπει οπωσδήποτε να επισκεφτείτε!

Το Athensmagazine.gr προτείνει

21 Σεπτεμβρίου 2023 09:02
Τα 3 καλύτερα bar της Κηφισιάς που πρέπει οπωσδήποτε να επισκεφτείτε!
Από ATHENSMAGAZINE TEAM

Το Athensmagazine.gr έκανε μια έρευνα και σας παρουσιάζει τα καλύτερα μαγαζιά στην Κηφισιά για να απολαύσετε το ποτό σας. Παράλληλα δείτε τις καλύτερες ταράτσες στην Αθήνα για να πιείτε το ρόφημα σας με θέα την Ακρόπολη.

Check me

Κάτι ο φωτεινός, ψηλοτάβανος χώρος, η homey ατµόσφαιρα και ο ολάνθιστος εξωτερικός χώρος που θυµίζει ευρωπαϊκό bistrot και bar, κάτι το φηµισµένο µενού του που κινείται σε µια δηµιουργική κατεύθυνση έχουν καθιερώσει το Check Me της Κηφισιάς σε ένα από τα πιο αγαπηµένα στέκια των βορείων προαστίων.

Η µέρα σε αυτό το προσεγµένο, urban chic περιβάλλον ξεκινά από το πρωί µε high end espresso, healthy smoothies και ένα πλούσιο brunch µε must try επιλογή το bagel µε σολωµό, cottage cheese, αβοκάντο και σως ταρτάρ (µέχρι τις 15:30), ενώ το µεσηµέρι προσφέρει την τέλεια επιλογή για ένα comfort style lunch, µε επιλογές από µια κάρτα «πειραγµένης» ελληνικής κουζίνας.

Εξίσου προσεγµένη είναι και η cocktail list του, µε επιµέλεια του bartender Γιάννη Χρόνη, αλλά και η πλούσια wine list µε εκλεκτές ετικέτες ροζέ κρασιών. Don’t miss: Το ιδιαίτερο hot cocktail µε παλαιωµένο τσίπουρο, λικέρ αχλάδι, κανέλα, µέλι και φρέσκο ginger!Την tagliata από κόντρα µοσχαράκι γάλακτος, που αποτελεί και new in στο µενού!

Info: Aργυροπούλου 12, Κηφισιά, Τ. 210 8010494

Τα καλύτερα bars στην Κηφισιά

ZAMBRI

Στην καρδιά της Κηφισιάς, σε ένα εντυπωσιακό αναπαλαιωµένο αρχοντικό, το all day cafe bar restaurant Zambri (που στη γλώσσα των Maori σηµαίνει «αποικία») µας µεταφέρει σε έναν κόσµo... παραδεισένιο, µε την exotic αισθητική του και τις ιδιαίτερες προτάσεις για κάθε ώρα της ηµέρας!

Το ιδιαίτερο design του, το εντυπωσιακό περιβάλλον µε τα άφθονα φυτά και τους εξωτικούς φοίνικες, οι vintage λεπτοµέρειες, η καταπράσινη αυλή του αλλά και το ιδιαίτερα καλοστηµένο µενού του, το έχουν τοποθετήσει στα απόλυτα hot spots των βορείων προαστίων! Από νωρίς, µας σερβίρει high end espresso, ενώ πρωτοστατούν οι απλές αλλά διακριτές γεύσεις, σε έναν προσεγµένο κατάλογο που περιλαµβάνει από brunch µε ελληνική κατεύθυνση µέχρι πιάτα ηµέρας «πειραγµένης» µεσογειακής κουζίνας.

Τα υλικά που χρησιµοποιούνται είναι όλα από µικρούς, ντόπιους παραγωγούς, απογειώνοντας γευστικά κάθε πιάτο! Έµφαση, ωστόσο, δίνεται και στην signature cocktail list, µε 14 προτάσεις των έµπειρων bartenders, που µας δροσίζουν υπό τους ήχους lounge συνοδευτικών ακουσµάτων. Στα δυνατά του «χαρτιά» η ολάνθιστη casual chic αυλή µε το open air bar που µοιάζει µε εξωτικό… δάσος, ιδανική για όλες τις ώρες της ηµέρας!

Info: Αγίου Δηµητρίου 9, Κηφισιά, T. 210 623 0063

ZAMBRI - Κηφισιά

COCKTAIL BAR

J όπως join... ή James Koskinas όπως ονοµάζεται ο άνθρωπος που µας σύστησε πριν από κάποια χρόνια! Το στέκι, που ανέτρεψε τα δεδοµένα µε το New York style ύφος του, παραµένει πιστό στο µότο του «Just what you need».

Και είναι όντως αυτό που χρειαζόµαστε... από το design που µας ταξιδεύει στα bars του Μανχάταν, την socializing ατµόσφαιρα που εναλλάσσει τους χαλαρούς ρυθµούς της µέρας µε τα ζωηρά vibes της νύχτας, µέχρι τις γευστικές απολαύσεις και τη «δυνατή» µπάρα!

Ανάµεσα στις επιλογές εκτός από illy καφέδες και ροφήµατα το πρωί, εξαιρετικό είναι το breakfast & snack menu (καθηµερινά 08:00-14:00) όπως και το ανανεωµένο comford food, a la carte menu για lunch & dinner.

Info: Aργυροπούλου 6, Κηφισιά, Τ. 210 8013896

 J Cocktail Bar - Κηφισιά

 

Ροή ειδήσεων

Share