Τετάρτη, 29 Ιουνίου 2022

Τα δύο πιο δημοφιλή meeting points στη Νέα Ερυθραία

Το Athensmagazine.gr προτείνει...

13 Ιουνίου 2022 22:13
Τα δύο πιο δημοφιλή meeting points στη Νέα Ερυθραία
Από ATHENSMAGAZINE TEAM

Το Athensmagazine.gr σας παρουσιάζει τα δύο πιο in στέκια στη Νέα Ερυθραία για να απολαύσετε το φαγητό σας αλλά και το ποτό σας. Μια δοκιμή θα σας πείσει και σίγουρα θα γίνουν το επόμενο στέκι σας. Ωστόσο αν είστε φαν της μπύρας τότε σας παρουσιάζουμε τις καλύτερες μπυραρίες της Αθήνας για τους μετρ του είδους.

Zaatar

Ένα μοντέρνο bar restaurant στην καρδιά της Νέας Ερυθραίας, αλλάζει το γευστικό τοπίο της περιοχής! Ξεχωρίζει για την minimal chic διακόσμησή του και την άψογη εξυπηρέτηση. Στο μενού του ξετυλίγεται η ιστορία της μοντέρνας ελληνικής κουζίνας, μέσα από ένα δημιουργικό πρίσμα και την άψογη τεχνική του Χρυσόστομου Πασατζή. Οι θαμώνες μπορούν να απολαύσουν τις γευστικές προτάσεις της κουζίνας συνοδευμένες από ιδιαίτερα cocktails και εκλεκτά κρασιά.

Info: Χειμάρρα 7, Νέα Ερυθραία 146 71

Cargo

Μετά από τόσα χρόνια λειτουργίας, το Cargo στη Νέα Ερυθραία δε χρειάζεται περαιτέρω συστάσεις. Η ποιότητα, η θετική ενέργεια και η ξεχωριστή ατµόσφαιρα είναι τα δυνατά χαρτιά του, τα οποία το έχουν αναδείξει ως ένα από τα πλέον δηµοφιλή meeting points των βορείων προαστίων µε all day φιλοσοφία, και µια «αύρα» που µας ταξιδεύει απευθείας στο Λονδίνο!

Ο lounge χώρος µε τους δερµάτινους καναπέδες και το πέτρινο τζάκι δηµιουργούν µια homey, cozy ατµόσφαιρα τον χειµώνα, ενώ η υπέροχη αυλή του είναι µια «όαση» δροσιάς τους καλοκαιρινούς µήνες!

Info: Στροφυλίου 65, Νέα Ερυθραία 146 71

 

Ροή ειδήσεων

Share