Σάββατο, 04 Φεβρουαρίου 2023

Ανοίγει τις πύλες της η μεγαλύτερη έκθεση και όλη η Κηφισιά μυρίζει... Άνοιξη!

12 Ιουνίου 2020 14:16
Ανοίγει τις πύλες της η μεγαλύτερη έκθεση και όλη η Κηφισιά μυρίζει... Άνοιξη!
Από ATHENSMAGAZINE TEAM

Η 66η Ανθοκομική Έκθεση Κηφισιάς πάει κόντρα στον κορωνοϊό και ανοίγει τις πύλες της με μεγάλες εκδηλώσεις, φυσικά τηρώντας τα απαραίτητα μέτρα ασφαλείας. Η έκθεση θα διαρκέσει έως και τις 14 Ιουνίου. Το εισιτήριο της έκθεσης είναι μειωμένο στο 1 ευρώ καθώς δεν θα υπάρξουν ανοιχτές πολιτιστικές εκδηλώσεις. Καιρού επιτρέποντος, κατά τη διάρκεια της Έκθεσης θα πραγματοποιηθεί διαδικτυακή συναυλία της ερμηνεύτριας Φωτεινής Δάρρα, την οποία θα μπορέσουν όλοι να απολαύσουν από την ασφάλεια του σπιτιού τους.

Ανθοκομική έκθεση Κηφισιάς

Διαδικτυακή συναυλία της Φωτεινής Δάρρα στα πλαίσια της 66ης Ανθοκομικής Έκθεσης του Δήμου Κηφισιάς

Φωτεινή Δάρρα

Η Φωτεινή Δάρρα με την υπέροχη φωνή της ερμηνεύει με συναρπαστικό τρόπο ελληνικά και διεθνή τραγούδια από τον μαγικό χώρο του Άλσους της Κηφισιάς, ξεκινώντας τις διαδικτυακές συναυλίες της με τίτλο «Εκπέμπουμε από παντού». Φορώντας ένα φλοράλ φόρεμα και έχοντας στο πλευρό της τον ενορχηστρωτή και πιανίστα Γιώργο Παπαχριστούδη αλλά και μια ορχήστρα από σπουδαίους μουσικούς στην τρομπέτα, το τρομπόνι, τα κρουστά και το κοντραμπάσο-ηλεκτρικό μπάσο, η καταξιωμένη ερμηνεύτρια υπόσχεται να μας προσφέρει μια μαγική νύχτα γεμάτη μουσική και αισιοδοξία!

Έξι κάμερες, ένας γερανός και ένα drone συνθέτουν μια διαδικτυακή συναυλία υπερθέαμα με σκηνοθέτη τον Στέφανο Παπαδόπουλο.

Η συναυλία θα εκπέμψει:

 • από την επίσημη ιστοσελίδα της Φωτεινής Δάρρα

https://www.facebook.com/foteinidarra/

 • από την επίσημη ιστοσελίδα του Δήμου Κηφισιάς (www.kifissia.gr),

Σε ταυτόχρονη αναμετάδοση:

 • από το YouTube κανάλι του δήμου

https://www.youtube.com/channel/UC20GFk47Tv0UnT1SMhbsY7A

 • από το Facebook Page του δήμου (Δήμος Κηφισιάς)

https://el-gr.facebook.com/kifissia.gr/

 • από τη νέα ιστοσελίδα της Ανθοκομικής Έκθεσης Δήμου Κηφισιάς

www.kifissiaflowershow.eu

 • και από το Facebook Page της Ανθοκομικής (Ανθοκομική Έκθεση Δήμου Κηφισιάς)

https://www.facebook.com/AnthokomikiEkthesiKifissias/

Η διαδικτυακή συναυλία θα εκπέμψει την Τρίτη 09 Ιουνίου 2020 και ώρα 21:00.

Η έναρξη των καινοτόμων αυτών Συναυλιών γίνεται από τον μαγικό χώρο του Άλσους της Κηφισιάς, που είναι μια όαση ομορφιάς στην Αττική γη!

Η εκδήλωση εντάσσεται στα πλαίσια της Ανθοκομικής Έκθεσης με ομόφωνη απόφαση του Διοικητικού Συμβουλίου του Δήμου έπειτα από την πρόταση του προέδρου κ. Γιάννη Παντελεάκη.

Γιάννης Παντελεάκος

Έχοντας στο πλάι της τον ενορχηστρωτή και πιανίστα Γιώργο Παπαχριστούδη αλλά και μια ορχήστρα από σπουδαίους μουσικούς στην τρομπέτα, το τρομπόνι, τα κρουστά και το κοντραμπάσο-ηλεκτρικό μπάσο, να μας προσφέρει μια απολαυστική νύχτα γεμάτη δροσερή μουσική και αισιοδοξία!

Η συναυλία θα εκπέμψει από την επίσημη ιστοσελίδα της Φωτεινής Δάρρα https://www.facebook.com/foteinidarra/, την επίσημη ιστοσελίδα του δήμου Κηφισιάς καθώς και από άλλα μέσα κοινωνικής δικτύωσης που θα ανακοινωθούν σύντομα.

Κηφισιάς συντριβάνι

Στόχος της συναυλίας είναι να προσφέρει μια ανάσα πολιτισμού στους δημότες στην δύσκολη εποχή που διανύουμε και να τους αγκαλιάσει με όποιο τρόπο μπορεί! Σύντομα θα ανακοινωθεί η ημερομηνία της Προβολής! Μείνετε συντονισμένοι!

Το τηλεοπτικό συνεργείο, ο εξοπλισμός, ο ήχος και η επεξεργασία

Έξι κάμερες, ένας γερανός και ένα drone συνθέτουν μια διαδικτυακή συναυλία υπερθέαμα που παραδίδεται στον δήμο έπειτα από επαγγελματική επεξεργασία (μοντάζ) εικόνας και ήχου σε ποιότητα αντίστοιχη με αυτήν που διαθέτουν τα μεγάλα τηλεοπτικά κανάλια της χώρας.

Ανθοκομική Κηφισιάς

Η εικονοληψία γίνεται από την ομάδα μας που αποτελείται από επαγγελματίες καμεραμέν (6 κάμερες) και σκηνοθέτη τον Στέφανο Παπαδόπουλο συνεργάτη του ANT1 αλλά και άλλων μεγάλων καναλιών επί σειρά ετών. Στην πολύχρονη εμπειρία του στην τηλεόραση και τον κινηματογράφο έχει σκηνοθετήσει τηλεοπτικά τις μεγαλύτερες συναυλίες στην ελληνική τηλεόραση. Είναι δυνατή η χρήση drone, το οποίο επιτρέπει να φανούν και άλλες πιο απομακρυσμένες περιοχές κατά τη διάρκεια της συναυλίας.

Δήμαρχος Κηφισιάς

Η έκθεση θα λειτουργήσει τηρώντας τις οδηγίες του Ε.Ο.Δ.Υ. για την ασφάλεια των επισκεπτών.

 • Συνιστάται η χρήση προστατευτικής μάσκας.
 • Ελεγχόμενη είσοδος με διατήρηση του μέγιστου επιτρεπτού αριθμού επισκεπτών εντός του άλσους.
 • Πολλά ταμεία για την καλύτερη εξυπηρέτηση του κοινού.
 • Ελάχιστη απόσταση μεταξύ των επισκεπτών το 1,5 μέτρο.
 • Μονοδρόμηση της κατεύθυνσης του ρεύματος των επισκεπτών.
 • Είσοδος και έξοδος του κοινού από το άλσος από διαφορετικές θύρες.
 • 70 σημεία με αντισηπτικά.
 • Καθημερινή απολύμανση των ειδικών επιφανειών (παγκάκια, πόμολα, τραπέζια, ταμεία, κ.α.) εντός του άλσους και περιμετρικά εξωτερικά.
 • Μεγάλες αποστάσεις μεταξύ των περιπτέρων.
 • Παρουσία γιατρού και διαθεσιμότητα αναρρωτηρίου και χώρου απομόνωσης.
 • Δειγματοληπτική θερμομέτρηση.
 • Εκπαιδευμένο προσωπικό για την ασφάλεια και τη διευκόλυνση των επισκεπτών.

ΠΡΟΤΕΡΑΙΟΤΗΤΑ ΜΑΣ Η ΑΣΦΑΛΕΙΑ ΣΑΣ.

 

Ροή ειδήσεων

Share