Wood Restaurant: Το meat house στο κέντρο της Κηφισιάς που θα κάνεις στέκι
Πρέπει σίγουρα να το επισκεφθείς!
26 Μαΐου 2020 12:04
Από ATHENSMAGAZINE TEAM
Ένα στέκι για τους λάτρεις του κρέατος, του οποίου η δημιουργία και το όλο concept ήταν έμπνευση του Ιωσήφ Ζιμπάρα. Σε ένα προσεγμένο χώρο, ένα παλιό αρχοντικό με υπέροχη αυλή, ζεστή ατμόσφαιρα και εξυπηρετικό σέρβις στην Κηφισιά θα απολαύσετε γευστικές προτάσεις ελληνικής δημιουργικής κουζίνας.
Στο μενού το οποίο επιμελείται ο βραβευμένος chef ΜιχάληςΝτουνέτας, πρωταγωνιστούν τα εξαιρετικά κρέατα ωρίμανσης μεγάλης διάρκειας που πρέπει οπωσδήποτε να δοκιμάσετε. Εξαιρετικές και οι vegetarian επιλογές της κάρτας!
Δευτέρα - Παρασκευή: 19:00-01:00 (η κουζίνα μέχρι τις 23:00)