Σάββατο, 20 Απριλίου 2024

Zambri: Ένας εξωτικός κόσμος στην καρδιά της Κηφισιάς!

17 Δεκεμβρίου 2019 06:39
Zambri: Ένας εξωτικός κόσμος στην καρδιά της Κηφισιάς!

Σε ένα εντυπωσιακό αναπαλαιωµένο αρχοντικό στην καρδιά της Κηφισιάς, το Zambri (στη γλώσσα των Maori σηµαίνει «αποικία») µας µεταφέρει σε έναν διαφορετικό κόσµo, εξωτικό, ο οποίος "φανερώνεται" στα πάντα..., στο ιδιαίτερο design με τα πολλά φυτά, τους φοίνικες, την καταπράσινη, ολάνθιστη casual αυλή και τα μικρά vintage στοιχεία μέχρι το καλοστημένο μενού με την ελληνική και μεσογειακή αφετηρία, τα εκλεκτά υλικά από μικρούς παραγωγούς και τους ευφάνταστους γευστικούς συνδυασμούς.

Στον ολοκαίνουριο εξωτερικό του χώρο, που συνεχίζει την παράδοση της «αποικίας» στην Κηφισιά, μπορείτε να χαλαρώσετε από νωρίς, ταξιδεύοντας νοερά -μιας και το περιβάλλον είναι το κατάλληλο- και να απολαύσετε high end espresso, αργότερα brunch ή και ένα ωραίο γεύμα απλών αλλά διακριτών γεύσεων, ενώ μη χάσετε την ευκαιρία να επιστρέψετε το βράδυ, για μια εξωτική μεν, αλλά διαφορετική εμπειρία απολαμβάνοντας ένα εκλεκτό δείπνο ή και ένα εξαιρετικό signature cocktail από την προσεγμένη λίστα υπό τους ήχους ταξιδιάρικων, lounge μουσικών. Καθηµερινά από τις 08:30.


Αγίου Δηµητρίου 9, Κηφισιά, T. 210 623 0063 Zambri zambri_all_day www.zambriallday.gr | 9 Agiou Dimitriou str., Kifissia

 

Ροή ειδήσεων

Share