Τρίτη, 19 Μαρτίου 2024

Το νέο μενού του Arch café eaterie ανεβάζει τον γευστικό πήχη, στα all day των βορείων προαστίων!

Πρέπει να το δοκιμάσεις!

28 Φεβρουαρίου 2019 13:10
Το νέο μενού του Arch café eaterie  ανεβάζει τον γευστικό πήχη, στα all day των βορείων προαστίων!

To Arch, το αγαπημένο all-day café eaterie στην καρδιά της Κηφισιάς, ανανεώνει το μενού του με καινούρια απολαυστικά πιάτα και δυνατά cocktail.

Στο νέο μενού τα φρέσκα ελληνικά προϊόντα εποχής, τα επιλεγμένα υλικά, συνδυάζονται δημιουργικά και συνθέτουν γευστικούς, τολμηρούς και αυθεντικούς συνδυασμούς με την υπογραφή του Σπύρου Γεωργόπουλου στην κουζίνα και του Δημήτρη Παπαϊωάννου στα cocktail.

Ζητήστε να δοκιμάσετε την Mediterranean pie με πιπεριά Φλωρίνης, τσάτνεϊ μελιτζάνας, σύγκλινο Κρήτης, σε φρεσκοψημένη τραγανή ζύμη με γέμιση από πουρέ πατάτας αρωματισμένη με φρέσκο πιπέρι και λάδι τρούφας.



Απολαύστε ένα coffee rubbed black angus burger με black Angus κιμά, πασπαλισμένο με αρωματική πούδρα ελληνικού καφέ, πάπρικα και κόλιανδρο μέσα σε αφράτο ψωμάκι με ρόκα, ντομάτα, ΒΒQ pepper sauce, crispy μπέικον και συνοδεία crinkle fries.



Ολοκληρώστε το γεύμα ή το δείπνο σας με ένα λαχταριστό Coconut mille feuille με πατισερί καρύδας επάνω σε crispy φύλλα σφολιάτας αρωματισμένα με πούδρα φιστικιού Αιγίνης, μαύρη ζάχαρη και σκόνη κανέλας, frozen φρούτα του δάσους και sauce από φρέσκο μύρτιλα.

Συνοδέψτε τις γεύσεις σας με τα εξαιρετικά κρασιά της λίστας μας, επιλέξτε ένα αγαπημένο σας συνοδευτικό ποτό ή δοκιμάστε ένα από τα ιδιαίτερα και μοναδικά signature cocktail μας.

Ο Δημήτρης Παπαϊωάννου δημιουργεί τα κοκτέιλ του ARCH CAFÉ EATERIE
Υλοποιώντας το χαρακτήρα ενός AVANT GARDE BAR , το οποίο μπορεί να υποστηρίξει μια εξαιρετική λίστα αποσταγμάτων καθώς επίσης και κάποιες νέες μεθόδους όπως και μοντέρνες τεχνικές, στήσαμε ένα ευέλικτο φθινοπωρινό - χειμερινό μενού το οποίο βασίζεται σε αποστάγματα παλαίωσης και ωρίμανσης. Η επιλογή από φρέσκες πρώτες ύλες σε συνδυασμό με στοιχεία από την μεσογειακή γαστρονομία δημιούργησε μια προσέγγιση ιδιαίτερα γευστική!



Αυτόν τον χειμώνα επιλέξτε το Arch café eaterie απολαύστε σε καθημερινή βάση και δώστε μοναδική γεύση σε κάθε στιγμή σας!

Arch café eaterie, εκεί που πάντα κάτι γίνεται!


Arch – café eaterie
Αργυροπούλου 1-3, Κηφισιά
Τηλέφωνο κρατήσεων 210 8080801

*Ο Δημήτρης Παπαϊωάννου είναι από τους πιο ταλαντούχους δημιουργούς στη σκηνή των Bar τόσο στην Ελλάδα όσο και στο εξωτερικό. Έχει συνεργαστεί με ζωντανούς θρύλους της παγκόσμιας γαστρονομικής σκηνής και δημιουργίες του έχουν παρουσιαστεί από το μυθικό El Bulli Spain, Funky Gourmet Greece, Alinea Chicago, Le Seizena Courchevel France, GnH London και από πολλά ακόμα βραβευμένα restaurants.

 

Ροή ειδήσεων

Share