Τρίτη, 19 Μαρτίου 2024

Το πρωτοποριακό κατάστημα Miele Boutique βρίσκεται στην Κηφισιά!

13 Ιουνίου 2019 09:56
Το πρωτοποριακό κατάστημα Miele Boutique βρίσκεται στην Κηφισιά!

Στο κέντρο της Κηφισιάς, επί της Λεωφόρου Κηφισίας 230, στον τροχονόμο, βρίσκεται το πρωτοποριακό κατάστημα Miele Boutique. Το κατάστημα ήδη βρίσκεται στον τρίτο χρόνο λειτουργίας του και έχει κάνει την διαφορά στο σχεδιασμό, παρουσίαση και εξυπηρέτηση στο απαιτητικό κοινό των Βορείων προαστείων , πάντα στα πρότυπα της Miele.

H Ελένη Τσουγκριάνη, ιδιοκτήτρια της Miele Boutique, με τους συνεργάτες της προσφέρουν την προσωπική εξυπηρέτηση που χρειάζεται ο πελάτης στην επιλογή, επίδειξη, και πώληση των συσκευών Miele. Εκεί παρουσιάζονται όλα τα νέα μοντέλα της Miele, μιας εταιρίας με παγκόσμια ηγετική θέση στην κατασκευή , σχεδιασμό και ποιότητα των οικιακών συσκευών.

Ξεκινώντας από τον σχεδιασμό της κουζίνας, με το επιτελείο των αρχιτεκτόνων μας, δημιουργείται μια σχέση εμπιστοσύνης με τους πελάτες και επιλέγουν μαζί τις συσκευές που ταιριάζουν στις επιθυμίες τους. Στην συνέχεια προχωρούν σε συνολικές και ολοκληρωμένες προτάσεις για τον οικιακό και τον επαγγελματικό σας εξοπλισμό.

Και όλα αυτά σε ένα χώρο που σε προδιαθέτει με minimal design και high end αισθητική, χαρακτηριστικά που είναι συνυφασμένα με το όνομα και την παράδοση της Miele. Στην Κηφισιά , οι λέξεις ποιότητα και άριστη εξυπηρέτηση, συμβαδίζουν με τη Miele Βoutique. Θα μας βρείτε στην Λεωφόρο Κηφισίας 230, Κηφισιά, στο ύψος του τροχονόμου.

Miele exclusive service

Η Miele boutique σας υποστηρίζει και στην τεχνική εξυπηρέτηση συσκευών Miele. H Miele boutique στην Κηφισιά είναι το μοναδικό εξουσιοδοτημένο σημείο στα Βόρεια Προάστεια, για service και τεχνική υποστήριξη των συσκευών Miele.

Το εξειδικευμένο μας προσωπικό, με άριστες τεχνικές γνώσεις για όλες τις συσκευές της οικιακής αλλά και επαγγελματικής σειράς Miele , είναι κατάλληλα κατηρτισμένο για να σας παρέχει την ποιότητα και στην επισκευή της αγαπημένης σας συσκευής.

Η προγραμματισμένη συντήρηση , αλλά και η επισκευή από εξουσιοδοτημένους τεχνικούς με γνήσια ανταλλακτικά Miele σας εξασφαλίζουν την σωστή επισκευή της συσκευής σας, με μεγιστοποίηση της διάρκειας ζωής της και διετή εγγύηση στην επισκευή.

Οι τεχνικοί μας , θα σας επισκεφθούν για να γνωρίσετε από κοντά την ποιότητα της Miele και στο after sales service. Για τον προγραμματισμό της επίσκεψης καλέστε μας στο: Miele Boutique Κηφισιάς, T. 210 6233120.

Miele Service
1. Άρτια εκπαιδευμένοι τεχνικοί και εξειδικευμένοι στις συσκευές Miele στις τελευταίες τεχνολογίες
2. Βέβαιη χρήση γνήσιων ανταλλακτικών Miele με 2ετή εγγύηση
3. Ειδικά προγράμματα διάγνωσης βλαβών συνδεδεμένα με την Γερμανία
4. Προνόμια και οφέλη σε αναλώσιμα Miele και πακέτα υπηρεσιών
5. Διασφάλιση μέγιστης διάρκειας ζωής
6. Διατήρηση τέλειας και οικονομικής απόδοσης
7. Εξοικονόμηση χρημάτων από τη λειτουργία και αποφυγή βλαβών
8. Εξέταση της κατάστασης συντήρησης της συσκευής - Πρόληψη βλαβών έως και 50%
9. Αναβάθμιση λογισμικού για την αύξηση της αποδοτικότητας της συσκευής σας έως και 20%

Miele Boutique Κηφισιά
Επί της Λεωφόρου Κηφισιάς βρίσκεται η boutique της κορυφαίας γερμανικής εταιρείας Miele, υπό την επίβλεψη της Ελένης Τσουγκριάνη.
Πρόκειται για έναν χώρο όπου μπορεί κανείς να γνωρίσει όλα τα κορυφαία μοντέλα της εταιρίας, να εξυπηρετηθεί από εξειδικευμένους ανθρώπους που είναι πάντα έτοιμοι να προσφέρουν προσωποποιημένες λύσεις και να ενημερωθεί για το εξειδικευμένο Miele service που προσφέρει στα Βόρεια Προάστια.

 

Ροή ειδήσεων

Share