Τρίτη, 19 Μαρτίου 2024

Σπύρος Παπαγιαννάκης: A success story!

29 Ιανουαρίου 2019 09:55
Σπύρος Παπαγιαννάκης: A success story!

Συναντήσαμε τον πρόεδρο της MAPEI ΕΛΛΑΣ, κ.Παπαγιαννάκη και μιλήσαμε για την μεγαλύτερη εταιρία στον κόσμο στο τομέα των δομικών υλικών.

Kύριε Παπαγιαννάκη πείτε μας δυο λόγια για τη Mapei

H Mapei είναι η μεγαλύτερη εταιρία στον κόσμο στο τομέα των δομικών υλικών και δραστηριοποιείται στην Ελλάδα μέσω της θυγατρικής της Mapei Ελλάς. Στην Ελλάδα υπάρχει υπερσύγχρονο εργοστάσιο παραγωγής καθώς και μία ομάδα έμπειρων στελεχών που υποστηρίζουν τους πελάτες μας σε κάθε τους project. Από την Ελλάδα καλύπτουμε παραγωγικά και την Κύπρο, τον Λίβανο, την Αλβανία, την Μάλτα και την Συρία. Η ποιότητα των προϊόντων της Mapei είναι καταξιωμένη παγκοσμίως καθώς έχουμε συμμετάσχει στα μεγαλύτερα έργα κύρους που έχουν γίνει τις τελευταίες δεκαετίες.

Πείτε μας για την ποιότητα των προϊόντων της Mapei

Δυστυχώς στην Ελλάδα η έννοια της ποιότητας είναι παρεξηγημένη όπως και πολλά άλλα. Εδώ ότι δηλώσεις είσαι! Δυστυχώς ακόμα και υποτιθέμενες «σοβαρές» εταιρίες κλέβουν στην ποιότητα δηλώνοντας ψευδώς ανώτερα χαρακτηριστικά από αυτά που πραγματικά πουλάνε. Αυτό βέβαια υπάρχει λόγω του ότι η πολιτεία δεν κάνει ελέγχους για να συλλάβει και να τιμωρήσει τους παραβάτες. Το αστείο της υπόθεσης είναι ότι όλο αυτό καλύπτεται από ένα πέπλο σοβαροφάνειας των εμπλεκομένων εταιριών, με βραβεύσεις, διαφημίσεις, εκδηλώσεις, χορηγίες κλπ με αποτέλεσμα να εξαπατάται εκουσίως ο καταναλωτής.

Τι σκοπεύετε να κάνετε γι’αυτό; Υπάρχει η γνωστή παροιμία «μιά του κλέφτη διό του κλέφτη τρεις και τον επιάσανε…». Καταρχήν η Mapei δεν συμβιβάζεται με την απατεωνιά. Δεν ευθυγραμμιστήκαμε στις παράνομες τακτικές του ανταγωνισμού. Αποφασίσαμε να αντισταθούμε και να κινηθούμε με κάθε έννομο μέσο για να βρούμε το δίκιο μας. Και θα το βρούμε σας διαβεβαιώ.

Στην Θεσσαλονίκη και εν γένει στη Β. Ελλάδα τι σκοπεύετε να κάνετε;

Είναι πλέον αποφασισμένο ότι η Mapei Ελλάς θα δημιουργήσει μία σοβαρή παρουσία με αποθήκες και μία μεγάλη ομάδα από έμπειρους μηχανικούς κι εμπορικούς για την εδραίωση των προϊόντων στη Βόρεια Ελλάδα.

 

Ροή ειδήσεων

Share