Τρίτη, 19 Μαρτίου 2024

Barbers & Co Business: Το αυθεντικό µπαρµπέρικο που αποτελεί αποκλειστικά... αντρική υπόθεση!

Σε Κηφισιά και Μαρούσι

28 Ιανουαρίου 2019 14:44
Barbers & Co Business: Το αυθεντικό µπαρµπέρικο που αποτελεί αποκλειστικά... αντρική υπόθεση!

Στον 1ο όροφο του εµπορικού κέντρου της Λεβίδου βρίσκουµε έναν ατµοσφαιρικό χώρο που ξεκίνησε από το πάθος και την αγάπη του Κωνσταντίνου Μεγαπάνου για την εξέλιξη της ανδρικής περιποίησης, ενώ σύντοµα απέκτησε και female corner, που παρέχει πλήρεις και εξατοµικευµένες προτάσεις οµορφιάς που ανταποκρίνονται στο έπακρο στις ανάγκες των σύγχρονων γυναικών!

Ακολουθώντας την επιτυχία της Κηφισιάς, το Barbers & CO απέκτησε φέτος και το «αδερφάκι» του στο Μαρούσι, το Barbers & Co Business, ένα αυθεντικό µπαρµπέρικο που αποτελεί αποκλειστικά... αντρική υπόθεση!

Όποιον χώρο κι αν επιλέξετε, αφεθείτε στα έµπειρα χέρια της οµάδας που αναλαµβάνει να σας ανανεώσει µε µοντέρνες προτάσεις κοµµωτικής και styling, αλλά και αντρικό ξύρισµα µε φαλτσέτα, σε έναν χώρο που συνδυάζει άψογα την εργονοµία µε το design, ιδιαίτερης αισθητικής µε vintage πινελιές, όπως το µπιλιάρδο που κοσµεί το κατάστηµα της Κηφισιάς!

Η εµπειρία «χαλάρωσης» ολοκληρώνεται µε απαλή µουσική, αρωµατικό espresso ή και στο bar!

Στο γυναικείο department, σας περιµένουν ξεχωριστές προτάσεις και συµβουλές για υπέροχα hair-looks για κάθε πρόσωπο και στυλ, εξειδίκευση στις βαφές αλλά και θεραπείες προσώπου και νυχιών, ενώ oι δηµιουργίες συνοδεύονται από την ποιοτική σφραγίδα των κορυφαίων προϊόντων Label M. Φυσικά, πριν φύγετε, εµπιστευθείτε την άποψη της οµάδας του Barbers & CO και κάντε shopping µε προϊόντα για beauté στο σπίτι.

Barbers & Co : Δευτ., Τετ., Σάβ. 08:30-15:30, Τρ., Πέµ., Παρ. 08:30-20:00.

Barbers & Co Business: Δευτ.-Παρ 09:00-19:00

Λεβίδου 16, Κηφισιά, Τ. 219 7003132 - Κηφισίας 44, Μαρούσι, Τ. 211 1131255

 

Ροή ειδήσεων

Share