Τρίτη, 19 Μαρτίου 2024

Munchy’s: Το απόλυτο burger στέκι!

15 Μαΐου 2019 08:12
Munchy’s: Το απόλυτο burger στέκι!

Το Munchy’s, το απόλυτο burger στέκι, αγαπά τη Νέα Ύόρκη και μας φέρνει γεύσεις που είναι βέβαιο πως θα ταξιδέψουν τον ουρανίσκο μας σε απίθανους γευστικούς προορισμούς!

Οι καθαρές διακοσμητικές γραμμές του χώρου του, οι industrial πινελιές και τα δερμάτινα καθίσματα αποπνέουν όλα μια αμερικάνικη αύρα, ενώ τα ζουμερά burgers υπόσχονται ένα γαστριμαργικό ταξίδι!

Το μενού είναι βασισμένο σε εκλεκτές πρώτες ύλες (ο κιμάς κόβεται καθημερινά στην κουζίνα) και έχει ξεχωριστές πινελιές, ενώ οι μερίδες είναι τόσο χορταστικές, τόσο στο μάτι όσο και στο στομάχι!

Το γευστικό του... ρεπερτόριο περιλαμβάνει μια ενδιαφέρουσα γκάμα από κλασικά έως και πιο πρωτότυπα burgers με 4 είδη μπιφτεκιών, 100% angus, Νew York, chicken και για τους πιο τολμηρούς chorizo, καθώς και σαλάτες και vegan επιλογές για τους υπέρμαχους της υγιεινής διατροφής, ενώ δε λείπουν τα αλμυρά pancakes και χορταστικό club sandwich.

Ειδική μνεία και στα premium dishes, με must try την tagliata skirt steak και το rib eye, για τους απανταχού λάτρεις της κρεατοφαγίας!

Highlight, η πολυπόθητη προσθήκη του “Munchy’s brunch” με αβγό και λουκάνικο που σερβίρεται τα Σαββατοκύριακα! Extra tip: Η υπηρεσία delivery. Καθημερινά 12:00-00:00

ΚΑΣΣΑΒΕΤΗ 9, ΚΗΦΊΣΊΑ, T. 210 8087260 MUNCHYSKIFISSIA | 9 KASSAVETI STR., KIFISSIA

 

Ροή ειδήσεων

Share