Τρίτη, 19 Μαρτίου 2024

Γιώργος Παπαδόγαμβρος: Η λαμπρή πορεία στον χώρο του bespoke ανδρικού ντυσίματος!

Ολόκληρη η συνέντευξή του...

24 Ιανουαρίου 2019 10:23
Γιώργος Παπαδόγαμβρος: Η λαμπρή πορεία στον χώρο του bespoke ανδρικού ντυσίματος!

O Γιώργος Παπαδόγαμβρος έχει διαγράψει μία λαμπρή πορεία στον χώρο του bespoke ανδρικού ντυσίματος, με σπουδαίες συνεργασίες στο ενεργητικό του.

Τι μπορεί να αποτελέσει έμπνευση για εσάς; Ποιες οι επιρροές του δικού σας στυλ, αλλά και των συλλογών που σχεδιάζετε; Έμπνευση για μένα ένα ιδιαίτερο ύφασμα, μια όμορφη παλιά ταινία. Έχω επηρεαστεί από ιταλική και αγγλική μόδα αλλά είμαι κάπου ενδιάμεσα!


Πείτε μας λίγα λόγια για την παρουσία σας στον χώρο της μόδας αλλά και τα projects που τρέχετε αυτόν τον καιρό. Άνοιξα την επιχείρηση το 1998 μετά τις σπουδές μου στην Ιταλία, μια εποχή που ήταν μόδα τα έτοιμα κοστούμια, αλλά εγώ έκανα ένα εντελώς διαφορετικό ραφτάδικο, μεταμοντέρνο, που ακολουθούσε τις τάσεις του εξωτερικού.

Ο καινούριος μου στόχος μετά την αναγνώριση που έχουν τα κοστούμια μου είναι το εξωτερικό και συγκεκριμένα Αμερική, που έχω μια μεγάλη και ανοιχτή πόρτα για το ΝΒΑ!

Πώς θα περιγράφετε τις συλλογές σας; Ποιον τύπο άντρα θεωρείτε ότι αντιπροσωπεύουν; H συλλογή μου αντιπροσωπεύει τον σύγχρονο, δυναμικό άντρα που θέλει να ξεχωρίζει!

Tι στυλιστικά tips θα δίνατε σε έναν νέο άντρα που θέλει να είναι καλοντυμένος με κλασικά στοιχεία, ακολουθώντας τα σύγχρονα fashion trends;

Ένα καλοραμμένο μπλε κοστούμι με ένα λευκό, ένα σιέλ και ένα ριγέ πουκάμισο, και επίσης ένα ζευγάρι καφέ και ένα ζευγάρι μαύρα παπούτσια!


Στυλ, ποιότητα, τιμή. Είναι εφικτό να συνδυαστούν; Όλα αρχίζουν από την ποιότητα, αλλά, με το στυλ που βγάζει το σχέδιο του κοστουμιού, το αποτέλεσμα είναι πολύ δυνατό.
MEN'S STYLE
KYΡΙΑΖΗ 9, KΗΦΙΣΙΑ, T. 210 8082127 (ΑΝΔΡΙΚΟ ΚΑΤΑΣΤΗΜΑ), WWW.PAPADOGAMVROS.GR |

 

Ροή ειδήσεων

Share