Τρίτη, 19 Μαρτίου 2024

Τώρα η πισίνα έχει ένα όνομα.... Blue water pools!

11 Ιουνίου 2019 17:08
Τώρα η πισίνα έχει ένα όνομα.... Blue water pools!

Η εταιρεία Blue water δραστηριοποιείται από το 2004 στον χώρο της κατασκευής αλλά και συντήρησης της πισίνας, παρέχοντας υπηρεσίες υψηλής ποιότητας.

Ειδικότερα, το εκπαιδευμένο προσωπικό συντήρησης και τεχνικής υποστήριξης ειδικεύεται στη σωστή συντήρηση και λειτουργία του μηχανοστασίου, στην τεχνική υποστήριξη για την αντικατάσταση βλαβών και στις επιστημονικές αναλύσεις νερού.

Η πολύχρονη εμπειρία και η χρήση προϊόντων εξαιρετικής ποιότητας, την καθιστούν κορυφαία εταιρεία στον χώρο. Η blue water αναλαμβάνει την κατασκευή αλλά και τη μετατροπή της πισίνας σε βιοπισίνα, καθώς και σε θερμαινόμενη, την απολύμανση του ύδατος αλλά και την κατασκευή κολυμβητηρίων, spa, χαμάμ, σάουνας και ενυδρείων. Δραστηριοποιείται σε Αττική,Κρήτη,Ρόδο,Δωδεκάνησα, Ιόνια Νησιά και Πελοπόννησο.

Στις υπερσύγχρονες εγκαταστάσεις του στα βόρεια προάστια, οι πισίνες του Blue Water προσφέρουν ένα ευχάριστο περιβάλλον με υπηρεσίες για όλη την οικογένεια, από το πρωί έως το βράδυ!

Ο χώρος διαθέτει 2 θερμαινόμενες πισίνες, μία ενηλίκων και μία αποκλειστικά για baby swimming, ενώ το jacuzzi του αποτελεί ιδανικό τρόπο για το "κλείσιμο" μιας κουραστικής ημέρας.

Το έμπειρο προσωπικό του αναλαμβάνει να μας προπονήσει και να μας ξεναγήσει ταυτόχρονα με δραστηριότητες όπως aqua zumba και aqua aerobic. Για τις μικρότερες ηλικίες, κατά τις οποίες η κολύμβηση συνιστά την καλύτερη μορφή σωματικής άσκησης αλλά και ψυχολογικής ενδυνάμωσης, λειτουργεί ακαδημία για παιδιά ηλικίας 3-13 ετών, καθώς και τμήμα baby swmming που απευθύνεται σε παιδιά από 6 μηνών έως και 3 ετών. Ειδική μνεία πρέπει να γίνει στην υψηλού επιπέδου υγιεινή, η οποία επιτυγχάνεται μέσω μιας σύγχρονης οικολογικής μεθόδου συντήρησης.

Το προσεγμένο all day cafe του είναι το τέλειο spot για χαλάρωση μετά ή πριν την προπόνηση, ενώ διατίθεται για παιδιά pool parties αλλά και events!

Δευτ.-Παρ. 0800-23:00, Σαβ. 10:00-18:00, Κυρ. 10:00-13:00

 

Ροή ειδήσεων

Share