Τρίτη, 19 Μαρτίου 2024

Zambri: Τo all day αρχοντικό που θα σας ταξιδέψει με την exotic διακόσμηση του σε έναν κόσμο παραδεισένιο!

21 Ιανουαρίου 2019 10:57
Zambri: Τo all day αρχοντικό που θα σας ταξιδέψει με την exotic διακόσμηση του σε έναν κόσμο παραδεισένιο!

Στην καρδιά της Κηφισιάς, σε ένα εντυπωσιακό αναπαλαιωµένο αρχοντικό, το all day cafe bar restaurant Zambri (που στη γλώσσα των Maori σηµαίνει «αποικία») µας µεταφέρει σε έναν κόσµo... παραδεισένιο, µε την exotic αισθητική του και τις ιδιαίτερες προτάσεις για κάθε ώρα της ηµέρας!

Το ιδιαίτερο design του, το εντυπωσιακό περιβάλλον µε τα άφθονα φυτά και τους εξωτικούς φοίνικες, οι vintage λεπτοµέρειες, η καταπράσινη αυλή του αλλά και το ιδιαίτερα καλοστηµένο µενού του, το έχουν τοποθετήσει στα απόλυτα hot spots των βορείων προαστίων!

Από νωρίς, µας σερβίρει high end espresso, ενώ πρωτοστατούν οι απλές αλλά διακριτές γεύσεις, σε έναν προσεγµένο κατάλογο που περιλαµβάνει από brunch µε ελληνική κατεύθυνση µέχρι πιάτα ηµέρας «πειραγµένης» µεσογειακής κουζίνας.

Τα υλικά που χρησιµοποιούνται είναι όλα από µικρούς, ντόπιους παραγωγούς, απογειώνοντας γευστικά κάθε πιάτο!

Έµφαση, ωστόσο, δίνεται και στην signature cocktail list, µε 14 προτάσεις των έµπειρων bartenders, που µας δροσίζουν υπό τους ήχους lounge συνοδευτικών ακουσµάτων. Στα δυνατά του «χαρτιά» η ολάνθιστη casual chic αυλή µε το open air bar που µοιάζει µε εξωτικό… δάσος, ιδανική για όλες τις ώρες της ηµέρας!


Καθηµερινά από τις 08:30

Αγίου Δηµητρίου 9, Κηφισιά, T. 210 623 0063 Zambri zambri_all_day www.zambriallday.gr

 

Ροή ειδήσεων

Share