Τρίτη, 19 Μαρτίου 2024

Παρασία: Το υπέροχο μενού με τα παραδοσιακά πιάτα!

14 Μαΐου 2019 14:20
Παρασία: Το υπέροχο μενού με τα παραδοσιακά πιάτα!

Έχοντας την εμπειρία της εστίασης και την μεγάλη επιτυχία του γνωστού στην πόλη, «Κουζουλό», τα αδέρφια Τάνια και Λάζαρος Βαφειάδης δημιούργησαν πριν 4 χρόνια την Παρασιά, ένα εξαιρετικό εστιατόριο, στην καρδιά της Νέας Ερυθραίας.

Η Παρασιά είναι κάτι περισσότερο από εστιατόριο, είναι στέκι που έχει αποκτήσει πιστό κοινό, και ξέρουμε τους λόγους. Αρχικά είναι η φιλόξενη ατμόσφαιρα και η προσωποποιημένη εξυπηρέτηση (η Τάνια Βαφειάδη είναι πάντα στην υποδοχή και μας καλωσορίζει), ο όμορφος χώρος και φυσικά το εκλεκτό μενού το οποίο επιμελούνται οι γονείς τους.

Τα πιάτα θυμίζουν... μαμά, με τις άριστες πρώτες ύλες (που πολλές από αυτές όπως απάκι, τυριά, χόρτα, αμπελόφυλλα, ελαιόλαδο, φτάνουν απευθείας από την Κρήτη), τους συνδυασμούς τους, τον τρόπο μαγειρέματος, τη γνώση και φυσικά την αγάπη!

Το μενού είναι value for money και μας «προκαλεί» με πιάτα όπως χοχλιοί, φρέσκες τηγανητές πατάτες με αυγά, στάκα και ανθότυρο, μοσχαρίσιο συκώτι Σαβορέ αλλά και την εξαιρετική σταβλίσια χοιρινή μπριζόλα.

Φυσικά δεν θα μπορούσε ένα τέτοιο φαγητό να μην το συνοδεύεται από εξαιρετικό βιολογικό κρασί και κρητική τσικουδιά! Δευτ.-Σάβ. 12:00-00:30, Κυρ. 12:00-19:00.

ΕΛ. ΒΕΝΙΖΕΛΟΥ 62, Ν. ΕΡΥΘΡΑΙΑ, Τ. 210 8002682 PARASIA ELLINIKI KOUZINA

 

Ροή ειδήσεων

Share