Παρασκευή, 29 Μαρτίου 2024

Safe House: Το all day concept store που εδώ και 5 χρόνια αποτελεί το απόλυτο προορισμό χαλάρωσης!

Θα σας ξετρελάνει!

16 Ιανουαρίου 2019 10:38
Safe House: Το all day concept store που εδώ και 5 χρόνια αποτελεί το απόλυτο προορισμό χαλάρωσης!
Από Κατερίνα Ρίγκου

Φωτο: Κώστας Καπαρελιώτης

Εκεί όπου η κεντρική λεωφόρος Διονύσου συναντά το µικρό στενάκι της Βακχών νιώθεις ότι είσαι στη µέση του πουθενά µέχρι που ξαφνικά το Safe House γίνεται η πιο απρόσµενη έκπληξη!

Ένας χώρος που αποπνέει ζεστασιά, «µακριά» από το πολύβουο κέντρο, µας υποδέχεται εδώ και 5 χρόνια έχοντας κερδίσει µια θέση ανάµεσα στα αγαπηµένα µας στέκια!

Το µότο του «the place to relax» εκφράζεται σε όλες τις γωνιές του χώρου, ο οποίος είναι διακοσµηµένος µε handmade έπιπλα και αφράτες µαξιλάρες, ενώ το χειµώνα τα δύο τζάκια δηµιουργούν την ατµόσφαιρα ενός cozy mountain chalet! Ιδανικός τόπος χαλάρωσης και για τους καλοκαιρινούς µήνες, αφού ο εξωτερικός χώρος γεµίζει τραπεζάκια και εµείς απολαµβάνουµε τη δροσιά ανάµεσα στα δέντρα!

Στο ιδιαίτερο αυτό all day concept store, γευόµαστε ξεχωριστά ροφήµατα, όπως το ζεστό τζίντζερ µε κανέλα, ενώ παράλληλα διαλέγουµε ανάµεσα από αµέτρητα fashion items που φέρουν το logo Safe House και το #mountainsarecallingyou!

Το µεσηµέρι κάνουµε ένα διάλειµµα για να απολαύσουµε τις ιδιαίτερες σούπες και τις λαχταριστές χειροποίητες πίτες του, ενώ τις βραδινές ώρες χαλαρώνουµε σε lounge και ethnic µουσικές, επιλεγµένες από τους DJ’ s Γιάννη Ευαγγελάτο και Δηµήτρη Ζαµπετάκη, οι οποίοι αποφάσισαν να φτιάξουν playlists που αντανακλούν το ύφος του µαγαζιού, απολαµβάνοντας τα signature ζεστά cocktails, που βρίσκουµε µόνο εδώ!

Highlights
• Τα ζεστά in house cocktails που έχουν ταυτιστεί µε το Safe House! Δοκιµάστε οπωσδήποτε το οµώνυµο!
• Το µενού, το οποίο προσαρµόζεται ανάλογα την εποχή!
• Το hashtag #safehouseiseverywhere που συνοδεύει τις φωτό από όσους ταξιδεύουν φορώντας τα ρούχα από τις οµώνυµες collections!

Extra tips
• Την καλοκαιρινή σειρά ρούχων µε το γνωστό logo, βρίσκουµε πλέον σε επιλεγµένες boutiques νησιών, όπως στο Cavo Tagoo Mykonos, στο Solymar Mykonos, και στο Άσπρο Γαλάζιο στην Πάρο.
• Με µοτο «WORK SAVE TRAVEL REPEAT» τα #safehouseclothes έχουν σχεδιαστεί για όσους αγαπούν τα ταξίδια και τις νέες εµπειρίες.
• Το Σαββατοκύριακο απολαµβάνουµε από νωρίς λαχταριστό brunch!

Καθηµερινά 07:30-01:00, Παρ.-Σάβ.: 07:30-01:30.

 

Ροή ειδήσεων

Share