Τρίτη, 16 Απριλίου 2024

Αυτό το μαγαζί στην Κηφισιά θυμίζει Παράδεισο...

22 Σεπτεμβρίου 2017 21:00
Αυτό το μαγαζί στην Κηφισιά θυμίζει Παράδεισο...

Στα βόρεια προάστια υπάρχει ένας κρυμμένος παράδεισος που μας περιμένει.

Εχει φοίνικες, εξωτικά φυτά και πουλιά. Βρίσκεται στην Κηφισιά, στην οδό Αγίου Δημητρίου στον αριθμό 9 και έχει όνομα: Zambri.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: Φρίκη για διάσημο τραγουδιστή: Το στυγερό έγκλημα και το καμένο πτώμα θαμμένο στον κήπο! (photos)

Στη γλώσσα των Μaori (είναι το όνομα ιθαγενούς πληθυσμού της Νέας Ζηλανδίας και της γλώσσας του) το «Ζambri» σημαίνει αποικία, γι’ αυτό και το μαγαζί έχει έντονο αποικιακό χαρακτήρα. Στο Zambri θα κάνεις ένα γευστικό σαφάρι σε ένα παραδείσιο σκηνικό, γεμάτο εικόνες που θέλουν να ταξιδέψουν.

Σε ένα παλιό αρχοντικό στήθηκε μια μικρή εξωτική πόλη που σε καλεί για «περιπλάνηση»: για να εξερευνήσεις τις γεύσεις της, να αφεθείς στη γοητεία των διακοσμητικών λεπτομερειών της. Το all day cafe-bar-restaurant βρίσκεται εκεί που παλιότερα στεγαζόταν το «Beau Brummel».

Στο Zambri, το «ταξίδι» ξεκινά από το πρωί: με έναν μυρωδάτο καφέ και ένα γευστικό brunch και συνεχίζεται το μεσημέρι με ένα πλούσιο κατάλογο από πιάτα με ελληνικές γεύσεις και μεσογειακό άρωμα. Tο ξύλο και η πέτρα είναι τα διακοσμητικά «θεμέλια» του μαγαζιoύ. Ταπετσαρίες με ιδιαίτερο αισθητικό χαρακτήρα και εντυπωσιακοί πολυέλαιοι συμπληρώνουν το σκηνικό. Υπό τους ήχους lounge μουσικής απολαμβάνεις τον καφέ, το φαγητό ή το ποτό σου και αφήνεσαι στην χαλαρωτική ατμόσφαιρα που αποπνέει ο χώρος.

Δεν θα σε κερδίσει μόνο το εσωτερικό του μαγαζιού αλλά και η εξωτική αυλή του που τους καλοκαιρινούς μήνες αποτελούσε το τέλειο σκηνικό για να απολαύσεις το δροσιστικό κοκτέιλ σου.

Ο παράδεισος, δεν είναι μακριά.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: Φρίκη για διάσημο τραγουδιστή: Το στυγερό έγκλημα και το καμένο πτώμα θαμμένο στον κήπο! (photos)

Παράδεισος είναι κάθε μέρος που μας γεννά όμορφα συναισθήματα και να μας κάνει να ξεφύγουμε από την «κόλαση» της πόλης με τους ιλιγγιώδεις ρυθμούς της.

Οταν θέλουμε να μειώσουμε τις τρελές ταχύτητες της καθημερινότητας και να χαλαρώσουμε, υπάρχουν μέρη που μπορούν να μας καλύψουν αυτή την ανάγκη για αποσυμπίεση. Ενα από αυτά τα μέρη είναι και το Zambri.

πηγή: bovary.gr

 

Ροή ειδήσεων

Share