Σάββατο, 20 Απριλίου 2024

«Altar Suites»: Το πολυτελές κατάλυμα στο κέντρο της Αθήνας με μοναδική θέα στην Ακρόπολη

Για μια υπέροχη εμπείρια!

21 Φεβρουαρίου 2023 10:12
«Altar Suites»: Το πολυτελές κατάλυμα στο κέντρο της Αθήνας με μοναδική θέα στην Ακρόπολη
Από Αγάπη Μυργιώτη

Μένω στην Αθήνα από την ημέρα που γεννήθηκα και παρόλο που ως γνωστό ανήσυχο πνεύμα έχω εξερευνήσει διάφορα μέρη στην πρωτεύουσα, ποτέ μου δεν είχα την ευκαιρία να ανακαλύψω πώς είναι να ξυπνάς το πρωί και να μπορείς να βρίσκεσαι στην πλατεία στο Μοναστηράκι μέσα σε τρία (3) λεπτά με τα πόδια.

Το Σαββατοκύριακο που μας πέρασε λοιπόν, αποφάσισα να γίνω τουρίστρια στην πόλη μου και να μείνω σε ένα κατάλυμα στο κέντρο της Αθήνας.

Μόλις ανακάλυψα το «Altar Suites», δεν χρειάστηκε να ψάξω άλλο. Πήρα την απόφαση μου. Το «Altar Suites», ήταν το ιδανικό κατάλυμα για να ζήσω ακριβώς την εμπειρία που θέλω.

Ένα σύγχρονο μπουτίκ κατάλυμα που βρίσκεται στην καρδιά της Αθήνας, στην οδό Άστιγγος στον αριθμό 11, εκεί που χτυπά κυριολεκτικά ο παλμός της Αθήνας.

Η εμπειρία μου

Έφτασα στο Altar Suites το Σάββατο το πρωί. Έβαλα τον κωδικό στην πόρτα υποδοχής, ανέβηκα στον τέταρτο όροφο και άνοιξα την πόρτα που οδηγούσε στο δωμάτιο μου. Και τότε είναι που πραγματικά έμεινα με το στόμα ανοιχτό. Minimal και μοντέρνα αισθητική, ευχάριστα χρώματα, άνετο κρεβάτι, το πιο aesthetic μπάνιο που έχω δει ποτέ μου και φυσικά η ωραιότερη θέα της πόλης.

 Altar Suites μπάνιο

Έφτιαξα ένα τσάι να πιώ και έκατσα στο στρογγυλό τραπεζάκι που βρισκόταν στο μεγάλο μπαλκόνι του δωματίου, απόλαυσα την θέα στην Ακρόπολη και διάβασα λίγο το βιβλίο μου. Δεν γίνεται να μην απολαύσεις την μοναδική εμπειρία που σου προσφέρει το συγκεκριμένο μπαλκόνι.

Έπειτα, ήρθε η στιγμή να βγω από το δωμάτιο και να το ζήσω «αλλά τουρίστρια» στην πόλη μου εξερευνώντας την πρωτεύουσα, σαν να ήταν η πρώτη φορά που βρισκόμουν στην Αθήνα.

Αφού βγήκα από το δωμάτιο μέσα σε τρία λεπτά με τα πόδια ήμουν στην κεντρική πλατεία στο Μοναστηράκι. «Ώστε έτσι αισθάνεσαι όταν ανοίγεις την πόρτα σου το πρωί και βρίσκεσαι μέσα σε δευτερόλεπτα στο σημείο που χτυπά ο παλμός της Αθήνας;!», σκέφτηκα από μέσα μου και ένα χαμόγελο σχηματίστηκε στα χείλη μου.

Έκανα μια βόλτα στην πλατεία, ανέβηκα μέχρι την Πλάκα, έβγαλα φωτογραφίες, περπάτησα στην Ερμού, έχοντας το πιο διερευνητικό βλέμμα που είχα ποτέ μου βαδίζοντας στην πολυσύχναστη αυτή αγορά της Αθήνας και έπειτα έκατσα σε ένα όμορφο μαγαζί για φαγητό.

Στη συνέχεια αποφάσισα να επισκεφτώ την Ακρόπολη. Άλλωστε ακόμα και να κουραζόμουν το δωμάτιο μου ήταν δίπλα.

 Altar Suites

Έφτασε απόγευμα και πήρα τον δρόμο της επιστροφής. Μία μεγάλη ντουζιέρα με περίμενε στο δωμάτιο μου για να κάνω το μπάνιο μου και να χαλαρώσω.

Αποφάσισα ότι η βόλτα μου είχε τελειώσει και έτσι μετά το μπάνιο απόλαυσα τις μοναδικές ανέσεις του δωματίου και αφιέρωσα ποιοτικό χρόνο στον εαυτό μου.

Απόλαυσα την θέα στην Ακρόπολη πίνοντας ένα ποτήρι κρασί, είδα μια ταινία στο σαλόνι του δωματίου και έπειτα ξάπλωσα στο άνετο κρεβάτι.

Να υπογραμμίσω ωστόσο, ότι απέναντι από το κρεβάτι μια τεράστια τζαμαρία η οποία είχε την τύχη να κοιτά την Ακρόπολη, μου έδωσε την ευκαιρία να απολαμβάνω την Ακρόπολη καθώς ξάπλωνα. Η σκέψη μου ταξίδεψε και ένα αίσθημα ευγνωμοσύνης με πλημμύρισε, αφού είχα την τύχη και την χαρά να απολαμβάνω αυτή την μαγική θέα.

Δεν έκλεισα την κουρτίνα το βράδυ... επίτηδες.. ήθελα να με ξυπνήσουν οι πρώτες αχτίνες του ηλίου και με το που ανοίξω τα μάτια μου το βλέμμα να βρεθεί μπροστά στην μαγική θέα.

 Altar Suites Θέα

Το πρωί παρήγγειλα το πρωϊνό μου και το απόλαυσα ατενίζοντας την πόλη μου. Έπειτα, έκανα ένα δροσερό ντουζ, ετοιμάστηκα στο ευρύχωρο μπάνιο και έχοντας στο πρόσωπο μου το χαμόγελο της ικανοποίησης έκλεισα την πόρτα πίσω μου και σκέφτηκα ότι σε αυτό το δωμάτιο θα ξανάρθω σίγουρα... και μάλιστα σύντομα!

 

Hotels

Ροή ειδήσεων

Share