Παρασκευή, 29 Μαρτίου 2024

Theatro Hotel Odysseon: Το «μαγικό» ξενοδοχείο στην Καλαμπάκα που εμπνέεται από τα πιο γνωστά θεατρικά έργα όλων των εποχών

Μια μοναδική εμπειρία!

10 Φεβρουαρίου 2023 15:11
Theatro Hotel Odysseon: Το «μαγικό» ξενοδοχείο στην Καλαμπάκα που εμπνέεται από τα πιο γνωστά θεατρικά έργα όλων των εποχών
Από ATHENSMAGAZINE TEAM

Ανάμεσα στις πολυάσχολες μέρες της έντονης καθημερινότητας και της δουλειάς, οφείλουμε να βρίσκουμε ποιοτικό χρόνο για να αφιερώσουμε στον εαυτό μας. Ένα ταξίδι είναι το καλύτερο δώρο που μπορείς να κάνεις στον εαυτό σου, προκειμένου να αλλάξεις παραστάσεις και να αποφορτιστείς.

Είτε μόνος σου είτε με παρέα μπορείς να διαλέξεις ένα ήρεμο και όμορφο προορισμό, όπως είναι η Καλαμπάκα, προκειμένου να περάσεις μερικές μέρες δίπλα στην μαγική ομορφιά της φύσης.

Η Καλαμπάκα έχει επιπλέον, το προτέρημα, να βρίσκεται δίπλα στα μοναδικά Μετέωρα, που εντυπωσιάζουν χάρη στο σύμπλεγμα από σκοτεινόχρωμους βράχους από ψαμμίτη. Πρόκειται για ένα φαντασμαγορικό θέαμα.

Παράλληλα, οι καλές διακοπές συνδέονται και με τη σωστή διαμονή, η οποία μπορείς να απογειώσει την συνολική εμπειρία.

Στην Καλαμπάκα υπάρχει ένα ξενοδοχείο, που όμοιου του πολύ πιθανόν να μην έχεις ξαναδεί και υπόσχεται να κάνει την διαμονή σου στην πόλη αξέχαστη.

Ο λόγος για το «Theatro Hotel Odysseon», το οποίο είναι εμπνευσμένο από μερικά από τα πιο γνωστά θεατρικά έργα όλων των εποχών.

Τα δωμάτιά στο «Theatro Hotel Odysseon» θα σε οδηγήσουν σε έναν φανταστικό κόσμο «όπου τα όνειρα παίρνουν ζωή» και θα νιώσεις ότι πρωταγωνιστής στο πιο όμορφο παραμύθι.

Στον εξωτερικό χώρο υπάρχει πισίνα, η οποία είναι ιδανική για να δροσιστείτε το καλοκαίρι και να πιείτε το ποτό σας με θέα το χειμώνα.

Τα δωμάτια

Classic

Τα Classic δωμάτια στο Theatro Hotel Odysseon είναι εμπνευσμένα από διάφορα θεατρικά έργα και την εποχή που κάθε έργο εκτυλίσσεται.

Όλα τα Classic δωμάτια διαθέτουν ένα διπλό κρεβάτι ή 2 μονά, ανάλογα με τις ανάγκες σας. Το δωρεάν Wi-Fi θα σας βοηθήσει να κρατάτε επαφή με τους φίλους ή τη δουλειά σας και η οθόνη LED των 32 '' θα σας κρατάει συντροφιά όταν επιστρέφετε στο δωμάτιό σας.

Classic δωμάτια στο Theatro Hotel Odysseon

Τα δωμάτια έχουν θέα στη γραφική πόλη της Καλαμπάκας και στους βράχους των Μετεώρων ή το σπήλαιο της Θεόπετρας.

Τα ηχομονωτικά παράθυρα θα εξασφαλίσουν έναν καλό ύπνο μετά από μια κουραστική μέρα εξερεύνησης των Μετεώρων, των μοναστηριών και της ιστορία τους.

Deluxe Δωμάτια

Όλα τα δωμάτια Deluxe έχουν θέα στην πόλη της Καλαμπάκας. Από το μπαλκόνι φαίνονται τα Μετέωρα και το σπήλαιο της Θεόπετρας.

Είναι εξοπλισμένα με τζακούζι τζετ στα μπάνια και διαθέτουν ένα ζεστό καθιστικό με μηχανή εσπρέσσο και Mini Bar.
Είναι περίπου 24τ.μ. Όπως όλα τα δωμάτια, η διακόσμηση των δωματίων Deluxe, είναι εμπνευσμένη από διάσημα θεατρικά έργα.

Deluxe Δωμάτια

Μέσα από τα δωμάτια αυτής της κατηγορίας θα ανακαλύψετε τους "Τρεις Σωματοφύλακες", το "Καμπαρέ", την "Ωραία μου Κυρία" και το "Κάθε χρόνο, ίδια μέρα".

Σε όλα τα δωμάτια παρέχεται δωρεάν WiFi.

Premium Δωμάτια

Δύο από τα γνωστότερα μιούζικαλ όλων των εποχών -το ένα με ελληνικό θέμα- μας ενεπνευσαν για τη δημιουργία των Premium δωματίων μας. Η διακριτική πολυτέλειά τους, αποκαλύπτει και αναδεικνύει το πάθος και την ατμόσφαιρα των έργων απόλυτα ταιριαστα με το χώρο.

Premium Δωμάτια

Με τζακούζι τζετ στα μπάνια και μπαλκόνια με την καλύτερη θέα στην πόλη είναι η ιδανική επιλογή, για μια μαγευτική απόδραση στην Καλαμπάκα.

Ανακαλύψτε το "Ζορμπά" και το "Φάντασμα της Όπερας"

Meteora Σουίτα

Η πιο δυνατή και αξέχαστη ιστορία αγάπης όλων των εποχών, το "Romeo & Juliet" του Shakesphere ζωντανεύει στις εγκαταστάσεις της executive σουίτας μας.

Meteora Σουίτα

Έχοντας δημιουργήσει ένα μέρος για πρίγκιπες και πριγκίπισσες, με την καλύτερη θέα στην πόλη, ξεχωριστό καθιστικό με καναπέ και μεγάλο, ρυθμιζόμενο τραπέζι για τραπεζαρία , πολυτελή διπλή μπανιέρα τζακούζι, δύο έξυπνες επίπεδες οθόνες 32'', κομψά ιταλικά έπιπλα, εσπρέσο μηχάνημα και οποιαδήποτε ανέσεις μπορεί να χρειαστείτε, η διαμονή σας στη σουίτα Romeo & Juliet θα είναι κάτι που θα θυμάστε και θα επιστρέψετε.

Διεύθυνση: Πατριάρχου Δημητρίου 54, Καλαμπάκα 422 00

Τηλέφωνο: 2432 094444

Facebook: Theatro Hotel

www.theatrohotel.com

 

Hotels

Ροή ειδήσεων

Share