Παρασκευή, 24 Μαρτίου 2023

Ξενοδοχείο BYZANTIUM: Πρωινό ξύπνημα μέσα στις πράσινες ομορφιές της Καστοριάς

Γαλήνιες διακοπές στη φύση!

17 Ιανουαρίου 2023 12:51
Ξενοδοχείο BYZANTIUM: Πρωινό ξύπνημα μέσα στις πράσινες ομορφιές της Καστοριάς
Από ATHENSMAGAZINE TEAM

Αν ψάχνεις ποιος θα είναι ο επόμενος ταξιδιωτικός προορισμός σου, τότε η Καστοριά, είναι το ιδανικό μέρος. Είναι χτισμένη πάνω σε χερσόνησο της λίμνης Ορεστιάδας, σε υψόμετρο 703 μ. από την επιφάνεια της θάλασσας, ανάμεσα στα βουνά Βίτσι και Γράμμο, ενώ φυσικά ξεχωρίζει για την ομώνυμη λίμνη της, από την οποία περιβάλλεται και δημιουργεί την εντύπωση νησιού.

Η Καστοριά είναι ιδανικός μέρος για να έρθετε σε επαφή με τη φύση και φυσικά για να χαλαρώσετε, γι' αυτό η επιλογή ξενοδοχείου είναι σημαντική.

Δεν χρειάζεται να ψάξεις! Εμείς σου έχουμε το κατάλληλο μέρος διαμονής στην Καστοριά και δεν είναι άλλο από το Hotel Byzantium, το οποίο είναι χτισμένο στους πρόποδες του βουνού Ψαλίδα στην περιοχή Χλόη, γι' αυτό και χαρίζει τόσο μαγική θέα, όσο και ησυχία. Ιδανικό μέρος για να χαλαρώσεις!

 Ξενοδοχείο BYZANTIUM

Το ξενοδοχείο, που βρίσκετε στο βόρειο τμήμα της Πόλης, προσφέρει τον ήσυχο ύπνο των προαστίων, ενώ βρίσκεται αρκετά κοντά στο κέντρο της πόλης.

Τα πλήρες εξοπλισμένα δωμάτια μπορούν να καλύψουν όλες τις ανάγκες σου είτε ταξιδεύεις μόνος σου είτε με την οικογένεια σου.

Παράλληλα, στην καφετέρια του Ξενοδοχείου μπορείς να απολαύσεις το τζάκι τον χειμώνα ή το αίθριο καλοκαίρι, συνοδεία ενός γευστικού ροφήματος ή ποτού.

 Ξενοδοχείο BYZANTIUM δωμάτιο

Στοιχεία Επικοινωνίας:

Μεθοδίου Ανθρακίτη, Χλόη Καστοριάς

[email protected]

2467021313

Facebook

Instagram

 

Hotels

Ροή ειδήσεων

Share