Πέμπτη, 18 Απριλίου 2024

4 cozy δωμάτια - ξενώνες στο Κέντρο της Αθήνας, δίπλα στην Ακρόπολη

Για μια μοναδική εμπειρία!

12 Ιανουαρίου 2023 15:05
4 cozy δωμάτια - ξενώνες στο Κέντρο της Αθήνας, δίπλα στην Ακρόπολη
Από ATHENSMAGAZINE TEAM

Είτε μένεις εκτός Αθηνών και έχεις προγραμματίσει ένα ταξιδάκι στην Πρωτεύουσα, είτε μένει εντός Αθηνών, αλλά θέλεις να αλλάξεις παραστάσεις και να ζήσεις την εμπειρία του να μένεις σε ένα δωμάτιο με μοναδική θέα στην καρδιά της πόλης, τα παρακάτω δωμάτια θα σε συναρπάσουν.

Μοναδική αισθητική, ιδανική τοποθεσία και οι καλύτερες παροχές για ένα ή περισσότερα βραδιά, σε δωμάτια που θα σας χαλαρώσουν και θα σας «ταξιδέψουν».

Με την ευκαιρία ανακάλυψε εδώ το υπέροχο δωμάτιο με θέα τους Στύλους του Ολυμπίου Διός.

Plaka Arch Suites

Το Plaka Arch Suites, απέχει 500 μέτρα από την Ακρόπολη και είναι ιδανικό για ένα cozy πρωϊνό ευρωπαϊκών προδιαγραφών.

Διαθέτει μπαλκόνι, κλιματισμό, τηλεόραση επίπεδης οθόνης και ιδιωτικό μπάνιο με ντους και στεγνωτήρα μαλλιών.

Η θέα στην Ακρόπολη και η τοποθεσία που περιβάλλεται από εκλεκτικά νεοκλασικά κτίρια της Πλάκας είναι ασυναγώνιστα.

Παράλληλα, διαθέτει και την Dream Suite Terrace, που μπορεί να φιλοξενήσει 3 άτομα. Πρόκειται για ρομαντική σουίτες ιδανική για ζευγάρια. Διαθέτει κρεβάτι queen size και πλήρως εξοπλισμένο μπάνιο.

Plaka Arch Suites

The Editor Hotel Athens

Δημιουργημένο με απόλυτο σεβασμό στην ιστορία του κτιρίου, το Editor Athens Hotel στην καρδιά της Αθήνας αντανακλά την ψυχή ενός μέρους, όπου γεννήθηκαν, γράφτηκαν και εκτυπώθηκαν εμβληματικές ιστορίες.

Η προηγούμενη χρήση του κτιρίου, που φιλοξενούσε τη γνωστή εφημερίδα "Αθλητική Ηχώ", είναι απόλυτα συνεπής με το όνομα και concept του ξενοδοχείου.

Ένα πρώην τυπογραφείο, με 40 άνετα δωμάτια και σουίτες, που είναι έτσι ανασχεδιασμένα, ώστε να χαλαρώσετε.

The Editor Hotel Athens

Home and Poetry

Το Home and Poetry βρίσκεται στην Αθήνα, σε απόσταση 300μ. από το Μουσείο της Ακρόπολης και τον Ναό του Ολυμπίου Διός.

Όλα τα δωμάτια διαθέτουν τηλεόραση επίπεδης οθόνης. Ορισμένα έχουν καθιστικό, όπου μπορείτε να χαλαρώσετε μετά από μια γεμάτη μέρα. Κάθε μονάδα περιλαμβάνει ιδιωτικό μπάνιο με ντους. Προσφέρονται παντόφλες και δωρεάν προϊόντα περιποίησης, για μεγαλύτερη άνεση. Σε όλους τους χώρους του Home and Poetry παρέχεται δωρεάν WiFi.

Η νεοκλασική όψη του ξενοδοχείου και τα ρομαντικά διακοσμημένα δωμάτια, υπό την σκιά του βράχου της Ακρόπολης, αποπνέουν μία ποιητική ευφορία και θα σας ταξιδέψουν νοερά σε μνήμες περασμένων εποχών.

Home and Poetry

Kyria Boutique House

Το αποκλειστικό, πέντε δωματίων Kyria boutique House στεγάζεται σε μια ιστορική κατοικία που χρονολογείται από το 1863, στην καρδιά της Αθήνας.

Το ξενοδοχείο διαμερισμάτων διαθέτει τηλεόραση επίπεδης οθόνης και ιδιωτικό μπάνιο με δωρεάν προϊόντα περιποίησης, στεγνωτήρα μαλλιών και ντους. Ορισμένες έχουν καθιστικό ή/και μπαλκόνι.

Το Kyria Boutique House προσφέρει à la carte ή ευρωπαϊκό πρωινό. Στο κατάλυμα λειτουργεί εστιατόριο που σερβίρει ελληνική και τοπική κουζίνα.

Kyria Boutique House

 

Hotels

Ροή ειδήσεων

Share