Πέμπτη, 28 Μαρτίου 2024

2 καταλύματα στο Σούνιο για ένα παραδεισένιο σαββατοκύριακο

Για απόλυτη χαλάρωση!

19 Οκτωβρίου 2022 15:23
2 καταλύματα στο Σούνιο για ένα παραδεισένιο σαββατοκύριακο
Από ATHENSMAGAZINE TEAM

Μπορεί το Φθινόπωρο να έχει κάνει δυναμικά την είσοδο του, ωστόσο αν θέλετε να ξεφύγετε από την καθημερινότητα και θέλετε να γαληνέψετε με τη θέα της θάλασσας, τότε ένα Σαββατοκύριακο στο Σούνιο είναι ότι χρειάζεστε.

Ξεχωρίσαμε δύο καταλύματα, τα οποία θεωρούμε πως είναι value for money, για να περάσετε ένα χαλαρό διήμερο.

Με την ευκαιρία ανακάλυψε 4 ξενοδοχεία στο Κέντρο της Αθήνας για μια ρομαντική βραδιά με τον σύντροφο σου.

Cape Sounio, Grecotel Exclusive Resort

Το Cape Sounio, Grecotel Exclusive Resort βρίσκεται μέσα σε ένα πευκοδάσος και προσφέρει θέα στο Σούνιο, ιδιωτικές αμμώδεις παραλίες, υπερσύγχρονο σπα και γκουρμέ δείπνο σε πολυτελές περιβάλλον.

Στο θέρετρο θα βρείτε μπανγκαλόου σε αποχρώσεις τερακότας και ιδιωτικές βίλες ανάμεσα σε λιθόστρωτα μονοπάτια και ελαιόδεντρα. Όλα διαθέτουν ευρύχωρο σαλόνι και τραπεζαρία, ενώ τα περισσότερα έχουν εκπληκτική θέα στη θάλασσα και την πισίνα. Θα βρείτε επίσης δορυφορική τηλεόραση, DVD player και μπουρνούζια.

 ξενοδοχεία στο Σούνιο για ένα παραδεισένιο σαββατοκύριακο

Το Elixir Spa βρίσκεται στην άκρη ενός βράχου με θέα στη θάλασσα. Εκτός από την εσωτερική πισίνα, τις σάουνες και το γυμναστήριο, το σπα έχει επίσης μπαρ με φρέσκους χυμούς, εστιατόριο και σαλόνι ομορφιάς.

Το Cape Sounio παρέχει ποικιλία εστιατορίων με καταπληκτική θέα στο Ναό του Ποσειδώνα. Στις επιλογές φαγητού περιλαμβάνονται ελληνική και διεθνής κουζίνα, κρητικά πιάτα με βιολογικά προϊόντα, δημιουργικές νοστιμιές ασιατικής κουζίνας και εκλεκτά θαλασσινά. Κατόπιν αιτήματος, μπορούν επίσης να παρασκευαστούν ειδικά διαιτητικά μενού.

Ο Διεθνής Αερολιμένας Αθηνών βρίσκεται 40χλμ. μακριά. Η μικρή παραλιακή πόλη του Λαυρίου απέχει μόλις 10χλμ. από το Cape Sounio. Το θέρετρο οργανώνει επίσης ιδιωτικές κρουαζιέρες στα γειτονικά νησάκια.

 ξενοδοχεία στο Σούνιο για ένα παραδεισένιο σαββατοκύριακο

''Stergiou Luxury Apartment 2nd Floor''

Δικαιούστε έκπτωση Genius στο ''Stergiou Luxury Apartment 2nd Floor'' με κοινη πισινα! Απλώς συνδεθείτε για να εξοικονομήσετε σε αυτό το κατάλυμα.

Το ''Stergiou Luxury Apartment 2nd Floor'' με κοινη πισινα βρίσκεται στη Σαρωνίδα και προσφέρει εξωτερική πισίνα, κήπο, μπάρμπεκιου, δωρεάν WiFi και θέα στην πισίνα. Το κατάλυμα είναι 50χλμ. μακριά από τον Πόρο και παρέχει δωρεάν ιδιωτικό χώρο στάθμευσης.

 καταλύματα στο Σούνιο για ένα παραδεισένιο σαββατοκύριακο

Αυτό το κλιματιζόμενο διαμέρισμα περιλαμβάνει καθιστικό, τηλεόραση επίπεδης οθόνης και κουζίνα με πλυντήριο πιάτων. Διατίθενται πετσέτες και κλινοσκεπάσματα.

Το προσωπικό της 24ωρης ρεσεψιόν μιλάει Ελληνικά και Αγγλικά και είναι πάντα πρόθυμο να σας εξυπηρετήσει.

Οι επισκέπτες μπορούν να χαλαρώσουν στο υδρομασάζ του διαμερίσματος. Το ''Stergiou Luxury Apartment 2nd Floor'' με κοινη πισινα έχει βεράντα.

Το κατάλυμα απέχει 31χλμ. από την Αθήνα και 33χλμ. από τον Πειραιά. Το πλησιέστερο αεροδρόμιο είναι το Αεροδρόμιο «Ελευθέριος Βενιζέλος», στα 21χλμ. από το ''Stergiou Luxury Apartment 2nd Floor'' με κοινη πισινα.

Το ''Stergiou Luxury Apartment 2nd Floor'' με κοινη πισινα υποδέχεται επισκέπτες της Booking.com από 17 Ιουν 2022.

 καταλύματα στο Σούνιο για ένα παραδεισένιο σαββατοκύριακο

 

Hotels

Ροή ειδήσεων

Share