Τρίτη, 16 Απριλίου 2024

Δωμάτιο με θέα τους Στύλους του Ολυμπίου Διός - Το πολυτελές ξενοδοχείο της Αθήνας που "μαγεύει"

Μοναδική εμπειρία!

13 Οκτωβρίου 2022 10:21
Δωμάτιο με θέα τους Στύλους του Ολυμπίου Διός - Το πολυτελές ξενοδοχείο της Αθήνας που
Από ATHENSMAGAZINE TEAM

Φαντάσου ότι ξαπλώνεις σε ένα αναπαυτικό κρεβάτι με θέα τους Στύλους του Ολυμπίου Διός, σε ένα κομψά διακοσμημένο και προσεγμένο ως την τελευταία του λεπτομέρεια δωμάτιο... Η απόλυτη ηρεμία και η πολυτέλεια θα σε ταξιδέψουν και θα σε χαλαρώσουν.

Στο ξενοδοχείο Royal Olympic έχεις την ευκαιρία περάσεις το βράδυ σου σε ένα δωμάτιο με υπέροχη θέα και πολυτέλεια.

Μετά την πλήρη ανακαίνισή που ολοκληρώθηκε πρόσφατα, το Royal Olympic μετατράπηκε σε ένα art hotel, κομψά διακοσμημένο και προσεγμένο ως την τελευταία του λεπτομέρεια. Το κύριο μέλημά μας ήταν να δημιουργήσουμε ένα ξενοδοχείο με ιδιαίτερη προσωπικότητα και με σεβασμό προς το περιβάλλον.

Με την ευκαιρία δείτε εδώ τους παραδοσιακούς ξενώνες της Σοφίας Αλιμπέρτη στην Πάρο.

 Δωμάτιο με θέα τους Στύλους του Ολυμπίου Διός - Το πολυτελές ξενοδοχείο της Αθήνας που 'μαγεύει'

Σε όλους τους χώρους του ξενοδοχείου υπάρχει δωρεάν ασύρματη σύνδεση, έτσι μπορείτε να δουλέψετε απολαμβάνοντας τη μοναδική θέα του Ναού του Ολυμπίου Διός και της Ακρόπολης.

Στο Restaurant Bar IOANNIS που βρίσκεται στο Roof Garden του ξενοδοχείου μπορείτε να απολαύσετε ένα αξέχαστο δείπνο ή να καθίσετε στο bar θαυμάζοντας την μαγευτική θέα που απλώνεται μπροστά σας.

Το εστιατόριο IOANNIS είναι γνωστό για την πολύ υψηλού επιπέδου Ελληνική κουζίνα. Συνδυάζει ξεχασμένες παραδοσιακές συνταγές που παρουσιάζονται με ένα σύγχρονο εντυπωσιακό τρόπο. Τα καλύτερα Ελληνικά και ξένα κρασιά είναι στη διάθεσή σας σε μια πολύ ποιοτική συλλογή που ξεπερνά τις 200 ετικέτες.

Οι επισκέπτες μας μπορούν να επιλέξουν μεταξύ 3 διαφορετικών τύπων δωματίων. Διατίθενται επίσης Σουίτες και Junior Σουίτες.

 Δωμάτιο με θέα τους Στύλους του Ολυμπίου Διός - Το πολυτελές ξενοδοχείο της Αθήνας που 'μαγεύει'

 

Hotels

Ροή ειδήσεων

Share