Παρασκευή, 29 Μαρτίου 2024

3 νέες αφίξεις boutique ξενοδοχείων στο Κέντρο της Αθήνας

Αξίζει να τα επισκεφτείτε!

27 Σεπτεμβρίου 2022 15:36
3 νέες αφίξεις boutique ξενοδοχείων στο Κέντρο της Αθήνας
Από ATHENSMAGAZINE TEAM

Στην πόλη της Αθήνας, συναντάμε συχνά νεοκλασσικά κτήρια, τα οποία όμως είναι εγκαταλλελημένα. Μερικά νέα ξενοδοχεία έρχονται να δώσουν νέα πνοή σε αυτά τα κτήρια, να μεταμορφώσουν την περιοχή του ευρύτερου κέντρου της Αθήνας και να δώσουν το παράδειγμα για το πως μπορεούν να ενταχθούν στον σύγχρονο αστικό ιστό.

Το Athensmagazine.gr ξεχώρησε 3 νέα ξενοδοχεία υψηλών προδιαγραφών, τα οποία δίνουν μια νέα πνοή στο κέντρο της Αθήνας.

Με την ευκαιρία ανακαλύψτε το roof garden σε γνωστό ξενοδοχείο με μαγική θέα και δροσερά cocktails.

Mira Me Athens

Το όνομα Mira Me, του νέου ξενοδοχείου, δημιουργεί ένα ενδιαφέρον λογοπαίγνιο, μιας και στα Ισπάνικα σημαίνει "Κοίτα Με" και αξίζει πραγματικά να το κοιτάξεις και να το θαυμάσεις.

Το κτίριο είναι μια τυπική αθηναϊκή κατοικία του 1925 με το εμπορικό της στο ισόγειο, που έχει χαρακτηριστεί διατηρητέα, χάρη στον αρχιτέκτονα Γιάννη Ζαχαράκη – a+ architects.

Τώρα μεταμορφώνεται σε ένα μικρό, κομψό ξενοδοχείο με επτά δωμάτια και δύο εστιατόρια που εκφράζει το ζωντανό χαρακτήρα της ιδιαίτερης αυτής γειτονιάς γεφυρώνοντας την κλασική παράδοση με το αστικό, μοντέρνο πνεύμα.

Επτά είναι τα δωμάτια, το καθένα με το δικό του μπαλκόνι, ενώ δύο από αυτά βλέπουν απευθείας την Ακρόπολη. Και εδώ η ιδέα ήταν να ανασυσταθεί η ατμόσφαιρα της εποχής: τα πατώματα ντύθηκαν με ξύλινο γαλλικό ψαροκόκαλο και τα γύψινα διακοσμητικά και οι ροζέτες στις οροφές ανακατασκευάστηκαν.

νέες αφίξεις boutique ξενοδοχείων στο Κέντρο της Αθήνας

Μοντέρνα φωτιστικά κάνουν την ανατροπή. Οργάντζα, λινό και βελούδο ντύνουν παράθυρα και έπιπλα, πολλά από τα οποία δημιουργήθηκαν ειδικά για την περίσταση, με την παλέτα να κινείται σε παλ, γήινες και γκρι αποχρώσεις. Όσο για τα μπάνια, αυτά υιοθετούν το μαρμάρινο look της εποχής, εξοπλισμένα όμως με την τελευταία λέξη της τεχνολογίας. Στους διαδρόμους έργα σύγχρονων Ελλήνων καλλιτεχνών όπως ο Αδαμάκος, ο Φασιανός, ο Παρμακέλης δίνουν τον τόνο.

Η γενική αίσθηση είναι αυτή της ήρεμης πολυτέλειας και της ουσιαστικής κομψότητας, ενσωματώνοντας το παρελθόν και το παρόν, το κλασικό και το μοντέρνο, τον τοπικό χαρακτήρα δοσμένο με κοσμοπολίτικο πνεύμα.

Xenodocheio Milos

Το παγκοσμίου φήμης estiatorio Milos παρουσιάζει με περηφάνια το πρώτο πολυτελές ξενοδοχείο 5* γαστρονομίας στην καρδιά της Αθήνας. Ένα μέρος όπου η «φιλοξενία», η ιερή τέχνη του να κάνεις έναν ξένο να νιώθει σαν το σπίτι του, πηγάζει από τη γεύση, την εμβληματική απλότητα και τη φιλοξενία παγκόσμιας κλάσης.

Σε έναν μοναδικό συνδυασμό πολυτέλειας και απλότητας που είναι εμφανής στα 43 μοναδικά διακοσμημένα δωμάτια και σουίτες και τη γενναιόδωρα ζεστή και προσεγμένη εξυπηρέτηση, καθένα από τα υπνοδωμάτια και τις σουίτες είναι σχεδιασμένα με ελληνική αρμονία και κομψότητα με ψηλά ταβάνια, μαρμάρινα μπάνια, ξύλινα δάπεδα, βελούδινη μαλακή επίπλωση, τα καλύτερα κρεβάτια και κλινοσκεπάσματα και ευρύχωρες υπαίθριες ηλιόλουστες βεράντες, μερικές από τις οποίες προσφέρουν εκπληκτική θέα στο λόφο του Λυκαβηττού και την Παλιά Βουλή.

νέες αφίξεις boutique ξενοδοχείων στο Κέντρο της Αθήνας

Gatsby Athens Hotel

Το ξενοδοχείο "Gatsby" είναι μια ματιά στον διαχρονικό αθηναϊκό τρόπο ζωής, που βρίσκεται στην καρδιά της Αθήνας.

Σέξι αλλά ντροπαλό και γεμάτο εκπλήξεις.

Το Gatsby Athens Hotel, είναι ένα σύγχρονο boutique ξενοδοχείο στην καρδιά του ιστορικού κέντρου της ελληνικής πρωτεύουσας, αποτελείται από 33 δωμάτια, παρέχοντας στους επισκέπτες του μια σειρά από εγκαταστάσεις για να καλύψει καλύτερα τις ανάγκες τους.

Ένα ολοήμερο εστιατόριο, ένα roof garden με εξαιρετική αστική θέα και μια ματιά στην Ακρόπολη, ένα concept Gym, ένα pop up μυστικό εστιατόριο, ένα concept store, όλα με τις απαραίτητες υπηρεσίες για να προσφέρουν στους επισκέπτες την καλύτερη δυνατή εμπειρία του αθηναϊκού τρόπου ζωής.

Όλα τα δωμάτια διαθέτουν τεχνολογία αιχμής, smart τηλεοράσεις ή tablet, συσκευές alexa, king size κρεβάτια, καμπίνα ντους, μπανιέρες στο δωμάτιο, πολυτελή φυσικά λευκά είδη και μπουρνούζια, ανέσεις Ortigia και γνωστά έργα τέχνης από την τοπική και διεθνή σκηνή, τη δική σας γκαλερί στο ξενοδοχείο! Θα βρείτε επίσης επιλογές για μπανιέρες, μπαλκόνια Juliet ή βεράντες με ιδιωτικούς υπαίθριους χώρους καθιστικού, υπαίθριο κινηματογράφο και υδρομασάζ με τζακούζι.

 

Hotels

Ροή ειδήσεων

Share