Πέμπτη, 25 Απριλίου 2024

Στην καρδιά της Κηφισιάς, το SAY HOTEL προσφέρει σε επισκέπτες και κατοίκους ένα ιδανικό μέρος για χαλάρωση και socializing

Αισθητική υψηλού επιπέδου

3 Φεβρουαρίου 2022 13:42
Στην καρδιά της Κηφισιάς, το SAY HOTEL προσφέρει σε επισκέπτες και κατοίκους ένα ιδανικό μέρος για χαλάρωση και socializing
Από ATHENSMAGAZINE TEAM

Με την εκλεκτική αισθητική και τις υψηλού επιπέδου υπηρεσίες φιλοξενίας του, το SAY HOTEL στην Πλατεία Κεφαλαρίου αποτελεί πόλο έλξης για απαιτητικούς επισκέπτες, αντανακλώντας παράλληλα την πολυτέλεια και την αρχοντική ομορφιά της περιοχής.

Στεγασμένο σε ένα ιστορικό κτίριο που χρονολογείται από τη δεκαετία του 1950, το ολοκαίνουργιο ξενοδοχείο αντανακλά τη μοναδικότητα της γνήσια κοσμοπολίτικης αυτής πόλης, τον παλμό και το δυναμισμό της, καθώς και την προθυμία της να μοιραστεί στιγμές μαγείας με τους επισκέπτες της. Οι καλαίσθητες και ισορροπημένες παρεμβάσεις της αρχιτεκτονικής ομάδας A&Μ Group αξιοποίησαν στο έπακρο την προνομιακή θέση του κτιρίου δίπλα σε ιδιόκτητους κήπους, αναδεικνύοντας τις γοητευτικές απόψεις του προς το πράσινο και ενισχύοντας παράλληλα την αίσθηση της ιδιωτικότητας για τον επισκέπτη.

SAY HOTEL

Στο εσωτερικό, ο επιμελημένος συνδυασμός τολμηρών χρωμάτων, στοιχείων και σχημάτων, τα αυθεντικά έργα τέχνης και τα έπιπλα από διαφορετικές εποχές και πολιτισμούς, συμβάλλουν στη δημιουργία μιας απαράμιλλης ατμόσφαιρας. Ο κεντρικός πυρήνας, ντυμένος με ξύλο καρυδιάς με απαλές καμπύλες, λειτουργεί ως κεντρικό στοιχείο προσανατολισμού, κατευθύνοντας τους επισκέπτες σε διαφορετικές περιοχές. Μια σπειροειδής σκάλα της δεκαετίας του ’60 οδηγεί τους επισκέπτες στα 28 δωμάτια που έχουν διαμορφωθεί με εκλεκτική art deco αισθητική, ιδιωτικά μπαλκόνια με θέα στο καταπράσινο περιβάλλον και σύγχρονες high-end παροχές.

Φυσικά, το SAY HOTEL προσφέρει πολλά περισσότερα από μια ξεκούραστη διαμονή. Σχεδιασμένο για να αποτελεί προορισμό και σημείο συνάντησης στα βόρεια προάστια της Αθήνας, διαθέτει χώρους που καλύπτουν κάθε ανάγκη για φαγητό, καφέ, τσάι ή ποτό, από νωρίς το πρωί μέχρι αργά το βράδυ. Επιπλέον, τα άρτια εξοπλισμένα meeting και conference rooms μπορούν να μετατρέψουν κάθε είδους επαγγελματική συνάντηση ή παρουσίαση σε μια απόλυτα επιτυχημένη εκδήλωση.

say hotel σαμπάνια

Με άλλα λόγια, όλα συνηγορούν σε μια “more than a stay” εμπειρία!

Ο εσωτερικός σχεδιασμός του ξενοδοχείου δίνει ιδιαίτερη έμφαση στις παράλληλες κοινωνικές δραστηριότητες. Όλοι οι χώροι του ισογείου φιλοξενούν διαφορετικές χρήσεις και προσφέρουν διαφορετικές εμπειρίες, συμπεριλαμβανομένου του εστιατορίου Nobilis, που αποτελεί την πιο hot άφιξη στη γαστρονομική σκηνή της Κηφισιάς. Ως all-day προορισμός, το Nobilis υπόσχεται ένα συναρπαστικό γευστικό ταξίδι από το ξεκίνημα έως το κλείσιμο της ημέρας.

Ειδικά το Sunday brunch στο Nobilis αποτελεί από μόνο του μια ξεχωριστή εμπειρία. Το εντυπωσιακό brunch menu αξιοποιεί δημιουργικά τις πιο εκλεκτές τοπικές πρώτες ύλες και σερβίρεται σε μια εκλεπτυσμένη ατμόσφαιρα ηρεμίας, υπό τους ήχους φλάουτου και σαξόφωνου. Ένας θαυμάσιος λόγος για να έρθεις την Κυριακή με την οικογένειά σου ή με τους φίλους σου και να απολαύσεις εξαιρετικό φαγητό, μέσα σε μια μοναδική ατμόσφαιρα χαλάρωσης.

SAY HOTEL θέα

Οι επισκέπτες του SAY HOTEL μπορούν επίσης να απολαύσουν το τσάι ή τον καφέ τους, καθώς και επιλεγμένες gourmet γεύσεις, στην παριζιάνικη ατμόσφαιρα του Garden Brasserie, όπου ένα εντυπωσιακό τζαμωτό προσφέρει θέα σε ιδιωτικούς καταπράσινους κήπους.

Το αποκορύφωμα για τον επίλογο μιας αξέχαστης μέρας δίνει το Roof Top, στον τελευταίο όροφο του ξενοδοχείου. Με ασυναγώνιστη θέα 360 μοιρών, ίσως μοναδική στην περιοχή της Κηφισιάς, το Roof Top αποτελεί ένα κρυμμένο στολίδι και ιδανική επιλογή για όποιον επιθυμεί να αποδράσει σε μια open-air όαση, που σε κάνει να αισθάνεσαι ότι αγγίζεις με τα δάχτυλά σου τον αθηναϊκό ουρανό.

SAY HOTEL τραπεζαρία

Εδώ, στα ψηλά, το δείπνο μεταμορφώνεται σε μια εμπειρία που δεν ξεχνιέται ποτέ! Είτε πρόκειται για ένα ρομαντικό τετ-α-τετ είτε για ένα κλειστό επαγγελματικό δείπνο, θα απολαύσετε ένα εξαιρετικό μενού που παντρεύει δημιουργικά την ελληνική παράδοση με gourmet επιρροές από όλο τον κόσμο. Ο συνδυασμός του φαγητού, των επιλεγμένων ετικετών του κρασιού, από ελληνικούς και διεθνείς αμπελώνες και, φυσικά, της πανοραμικής θέας κάνει κάθε δευτερόλεπτο στο Roof Top να αξίζει όσο τίποτα.

Μια επίσκεψη στο SAY HOTEL θα σας πείσει και, αναμφίβολα, θα σας ανταμείψει.

 

Hotels

Ροή ειδήσεων

Share