Τρίτη, 28 Σεπτεμβρίου 2021

Agapitos Villas & Guesthouses: Ονειρική απόδραση σε ένα από τα καλύτερα ξενοδοχεία του Πηλίου

25 Ιουνίου 2021 13:56
Agapitos Villas & Guesthouses: Ονειρική απόδραση σε ένα από τα καλύτερα ξενοδοχεία του Πηλίου
Από ATHENSMAGAZINE TEAM

Το ανανεωμένο Agapitos Villas and Guesthouses άνοιξε τις πόρτες και για αυτό το καλοκαίρι και σας περιμένει στο μοναδικό Πήλιο. Σε απόσταση αναπνοής από τις παράλιες Παπά-Νερό, Άι- Γιάννη και Νταμούχαρη και με θεά που κόβει την ανάσα αποτελεί μια ιδανική επιλογή και για αυτό το καλοκαίρι!

Agapitos Villas & Guesthouses

Επενδύοντας στον γαστρονομικό τουρισμό που αποτελεί θεμέλιο λίθο και το μέλλον του τουριστικού προϊόντος του Πήλιου συνεργάζεται για δεύτερη χρόνια με τον διεθνούς φήμης Κιμωνα Λιγδά που δημιουργεί ένα μενού ελληνικό βασισμένο στις τοπικές πρώτες ύλες. Με ένα concept φιλοξενίας που ανταποκρίνεται στις υψηλότερες απαιτήσεις, το συγκρότημα κερδίζει την εμπιστοσύνη του επισκέπτη από το πρώτο λεπτό!

Agapitos Villas & Guesthouses πισίνα

Με συναρπαστική θέα, κάθε χώρος του συγκροτήματος αποτελεί έναν αυτόνομο ιδιωτικό παράδεισο. Στο μεταίχμιο συνάντησης του ορεινού και του θαλάσσιου καμβά, αλλά και σε αυτό όπου συναπαντώνται η παράδοση με τη σύγχρονη άποψη για τη φιλοξενία, οι ξενώνες φροντίζουν να διασφαλίσουν μια διαμονή υψηλού επιπέδου.

Agapitos Villas & Guesthouses δωμάτιο

Η αισθητική τους “υπακούει” σε έναν artistic χαρακτήρα, όπως αυτός διαφαίνεται στα κομψά έπιπλα και τα επιλεγμένα υφάσματα. Η επιβλητική εξωτερική πισίνα τέλος φροντίζει να θέτει το απαραίτητο… καλοκαιρινό reminder. Στα απόλυτα highlights, το EL Resto Bar, όπου όλη την ημέρα ξεδιπλώνεται ένα μοναδικό γαστρονομικό concept.

Agapitos Villas & Guesthouses μπάνιο

Agapitos Villas & Guesthouses ηλιοβασίλεμα

Agapitos Villas & Guesthouses μπάνιο- τζάκι

Agapitos Villas & Guesthouses ξαπλώστρα

Agapitos Villas & Guesthouses πισίνα θέα

 

Hotels

Ροή ειδήσεων

Share