Τετάρτη, 24 Απριλίου 2024

5+1: Υπέροχα ξενοδοχεία στην Ικαρία με τιμές κάτω από €45 και εξαιρετικές κριτικές στο booking - O Τάσος Δούσης προτείνει τις καλύτερες επιλογές

Περάστε ξέγνοιαστες και οικονομικές διακοπές!

31 Αυγούστου 2021 21:25
5+1: Υπέροχα ξενοδοχεία στην Ικαρία με τιμές κάτω από €45 και εξαιρετικές κριτικές στο booking - O Τάσος Δούσης προτείνει τις καλύτερες επιλογές
Από ATHENSMAGAZINE TEAM

Η Ικαρία είναι ένα από τα μεγαλύτερα νησιά του ανατολικού Αιγαίου και από τα πλέον ανεξερεύνητα. Αποτελεί ένα ιδανικό μέρος διακοπών για όλες τις ηλικίες, καθώς προσφέρει πλήθος δραστηριοτήτων που έχουν σχέση με τη θάλασσα, την πεζοπορία ,την αναρρίχηση, την ευεξία, σε απίστευτης ομορφιάς φυσικά τοπία και πλούσια πολιτιστική και ιστορική κληρονομιά.

Συνδυάζει την ήσυχη και την έντονη ζωή, τη χαλάρωση και τη διασκέδαση. Το νησί είναι γνωστό για τη μακροβιότητα των κατοίκων του και αποτελεί ένα από τα 5 μέρη του κόσμου που συγκαταλέγονται στα blue zones (περιοχές με το υψηλότερο προσδόκιμο ζωής). Αποτελεί ιδανικό προορισμό για ταξιδιώτες που αναζητούν ένα διαφορετικό ελληνικό νησί, μακριά από τα συνηθισμένα, ενώ απευθύνεται σε επισκέπτες ανεξαρτήτου ύψους εισοδήματος.

Σε αυτό το υπέροχο νησί ο Τάσος Δούσης ξεχωρίζει 6 επιλογές διαμονής με τιμές απίστευτες από €29 μέχρι €45!Γιατί ποιος λέει ότι οι διακοπές πρέπει να μας στοιχίσουν μια περιουσία; Παράλληλα δείτε και τις προτάσεις του Τάσου Δούση για το 3ημερο του Αγίου Πνεύματος.

Παραλία Σεϋχέλλες στην Ικαρία

Σημ. Η αναζήτηση των καταλυμάτων και των αντίστοιχων τιμών έγινε σε ημερομηνίες Ιουνίου 2021. Οι πληροφορίες για τα ξενοδοχεία όπως και οι βαθμολογίες/σχόλια είναι βάση της booking.

Δείτε τα ξενοδοχεία:

Drakano Rooms

Φανάρι | Βαθμολογία: 9,3 | Τιμή: €35

Το Drakano Rooms προσφέρει κλιματιζόμενα δωμάτια με δωρεάν Wi-Fi στο Φανάρι της Ικαρίας, σε απόσταση 500μ. από την παραλία Φάρος. Στις εγκαταστάσεις παρέχεται δωρεάν ιδιωτικός χώρος στάθμευσης.

Όλα τα δωμάτια είναι εξοπλισμένα με τηλεόραση και βραστήρα. Επίσης, παρέχονται δωρεάν προϊόντα περιποίησης και στεγνωτήρας μαλλιών.

Το κατάλυμα προσφέρει δωρεάν υπηρεσία μεταφοράς.

Μπορείτε να απολαύσετε διάφορες δραστηριότητες, όπως κολύμβηση με αναπνευστήρα, ιστιοσανίδα και ψάρεμα. Το αεροδρόμιο της Ικαρίας απέχει 1χλμ. από το κατάλυμα.

Η τοποθεσία αρέσει ιδιαίτερα σε ζευγάρια – τη βαθμολόγησαν με 9,1 για ταξίδι δύο ατόμων.

Drakano Rooms

Artemis Studios

Κάτω Ράχες | Βαθμολογία: 8,7 | Τιμή: €40

Το ARTEMIS STUDIO – NAS προσφέρει δωμάτια με δωρεάν Wi-Fi στο χωριό Νας του Αρμενιστή, σε απόσταση 100μ. από την παραλία Νας. Το εστιατόριο προτείνει μεσογειακή κουζίνα.

Artemis Studios

Όλα τα δωμάτια του καταλύματος έχουν μπαλκόνι με θέα στη θάλασσα, ενώ ορισμένες μονάδες βλέπουν στο ποτάμι. Τα δωμάτια περιλαμβάνουν ιδιωτικό μπάνιο. Παρέχονται κλιματισμός και ντουλάπα σε όλες τις μονάδες.

Καθημερινά σερβίρονται επιλογές ευρωπαϊκού και à la carte πρωινού.

Το ξενοδοχείο διαθέτει ηλιόλουστη βεράντα.

Η τοποθεσία αρέσει ιδιαίτερα σε ζευγάρια – τη βαθμολόγησαν με 9,8 για ταξίδι δύο ατόμων.

Artemis Studios Ικαρία

Ikaros Star Hotel

Κεντρικός δρόμος, Γιαλισκάρι | Βαθμολογία: 8,6 | Τιμή: €45

Το Ikaros Star Hotel προσφέρει θέα στην παραλία Μεσακτή και άνετα καταλύματα σε ένα χαλαρωτικό περιβάλλον. Βρίσκεται σε μια ήσυχη τοποθεσία στο χωριό Γιαλισκάρι, όπου οι επισκέπτες μπορούν να απολαύσουν τη φύση.

Ikaros Star Hotel

Τα άρτια εξοπλισμένα δωμάτια στο Ikaros διαθέτουν ψυγείο και άνετα κρεβάτια. Όλα περιλαμβάνουν επίσης ιδιωτικό μπαλκόνι με πανοραμική θέα στη θάλασσα ή στο βουνό.

Καθημερινά σερβίρεται ευρωπαϊκό πρωινό στην τραπεζαρία. Οι επισκέπτες μπορούν επίσης να απολαύσουν ένα ποτό στο μπαρ του ξενοδοχείου και έπειτα να κατέβουν το λόφο και να φτάσουν στην αμμώδη παραλία.

Παρέχεται δωρεάν χώρος στάθμευσης στις εγκαταστάσεις.

Η τοποθεσία αρέσει ιδιαίτερα σε ζευγάρια – τη βαθμολόγησαν με 9,0 για ταξίδι δύο ατόμων.

Ikaros Star Hotel εξωτερικός χώρος

LydiaMare

Θέρμα, Άγιος Κύρηκος | Βαθμολογία: 8,7 | Τιμή: €37

Το LydiaMare βρίσκεται στα Θέρμα, μόλις 15μ. μακριά από την παραλία, προσφέροντας καταλύματα με δυνατότητα προετοιμασίας γευμάτων και θέα στο Ικάριο Πέλαγος. Σε όλους τους χώρους παρέχεται δωρεάν Wi-Fi.

Όλα τα κλιματιζόμενα στούντιο του LydiaMare διαθέτουν μικρή κουζίνα με εστίες μαγειρέματος, τηλεόραση επίπεδης οθόνης, καθώς επίσης ιδιωτικά μπάνια με ντους. Σε ορισμένες μονάδες υπάρχει επιπλωμένο μπαλκόνι.

Το λιμάνι Άγιος Κήρυκος απέχει 1,5χλμ. από το κατάλυμα, ενώ το λιμάνι Εύδηλος 34χλμ. από το κατάλυμα. Τα ρωμαϊκά ιαματικά λουτρά βρίσκονται μόλις 5 λεπτά μακριά με τα πόδια. Σε απόσταση 15μ. θα συναντήσετε ένα εστιατόριο. Στις εγκαταστάσεις υπάρχει δωρεάν δημόσιος χώρος στάθμευσης.

Η τοποθεσία αρέσει ιδιαίτερα σε ζευγάρια – τη βαθμολόγησαν με 9,5 για ταξίδι δύο ατόμων.

LydiaMare ξενοδοχείο

LydiaMare Ικαρία

Γιαλισκάρι | Βαθμολογία: 9,1 | Τιμή: €33

Μόλις 6 λεπτά με τα πόδια από την παραλία στο Γιαλισκάρι, το Rooms Olympia προσφέρει δωρεάν Wi-Fi, δωρεάν ιδιωτικό χώρο στάθμευσης και εποχική εξωτερική πισίνα. Η παραλία Τραπάλου απέχει 13 χιλιόμετρα.

Όλα τα δωμάτια διαθέτουν τηλεόραση, ενώ ορισμένα περιλαμβάνουν καθιστικό για περισσότερη άνεση. Κάποια έχουν θέα στη θάλασσα, το βουνό ή την πισίνα. Σε όλα υπάρχει ιδιωτικό μπάνιο.

Στο κατάλυμα θα βρείτε κοινόχρηστη κουζίνα.

Το Rooms Olympia απέχει 15χλμ. από την παραλία Καρκινάγρι και 3,6χλμ. από την Αγία Ειρήνη. Το πλησιέστερο αεροδρόμιο είναι το Αεροδρόμιο της Ικαρίας, σε απόσταση 22χλμ. από το κατάλυμα.

Η τοποθεσία αρέσει ιδιαίτερα σε ζευγάρια – τη βαθμολόγησαν με 9,6 για ταξίδι δύο ατόμων.

Rooms Olympia

Ξενοδοχείο Άνθεμις

Θέρμα, Άγιος Κύρηκος | Βαθμολογία: 8,7 | Τιμή: €29

Το Anthemis Hotel βρίσκεται στην Ικαρία, σε απόσταση μόλις 100μ. από την παραλία και τις ιαματικές πηγές και 200μ. από διάφορα εστιατόρια και μπαρ. Οι επισκέπτες μπορούν να χαλαρώσουν στο αίθριο και στο μπαρ.

Όλα τα κλιματιζόμενα δωμάτιά του διαθέτουν σίδερο, μπάνιο με ντους, στεγνωτήρα μαλλιών και δωρεάν προϊόντα περιποίησης. Παρέχεται δωρεάν Wi-Fi σε όλους τους χώρους.

Το Hotel Anthemis απέχει 1,5χλμ. από την πόλη του Αγίου Κηρύκου με τα μπαρ, το λιμάνι και το Αρχαιολογικό Μουσείο. Το εθνικό αεροδρόμιο της Ικαρίας βρίσκεται σε απόσταση 10 χιλιομέτρων.

Η τοποθεσία αρέσει ιδιαίτερα σε ζευγάρια – τη βαθμολόγησαν με 8,7 για ταξίδι δύο ατόμων.

Ξενοδοχείο Άνθεμις

Πηγή: Travelstyle.gr

 

Hotels

Ροή ειδήσεων

Share