Παρασκευή, 19 Απριλίου 2024

Κέρκυρα: Το luxury art ξενοδοχείο που έχει ξετρελάνει τον Τάσο Δούση και η βραδιά κοστίζει μόνο 88 ευρώ

Θα πάθετε πλάκα από την ομορφιά του!

14 Ιουνίου 2021 11:11
Κέρκυρα: Το luxury art ξενοδοχείο που έχει ξετρελάνει τον Τάσο Δούση και η βραδιά κοστίζει μόνο 88 ευρώ
Από ATHENSMAGAZINE TEAM

Mε τιμή 88 ευρώ την ημέρα με βαθμολογία στην booking 9,1 από 250 πελάτες και μόλις 7 χιλιόμετρα από την πανέμορφη Πόλη της Κέρκυρας ε…ναι το θεωρώ ευκαιρία πως να το κάνουμε. Η κοσμοπολίτικη Κέρκυρα είναι ίσως το πιο γνωστό νησί των Ιόνιων νησιών και ένα από τα δημοφιλέστερα στη Μεσόγειο.

Πόλος έλξης εκατοντάδων χιλιάδων επισκεπτών κάθε χρόνο, αλλά και πηγή έμπνευσης για όλες τις καλές τέχνες, με τεράστια πολιτιστική κληρονομιά, διαθέτει ιδιαίτερη αίγλη, η οποία, σε συνδυασμό με τις φυσικές ομορφιές, το θαυμάσιο κλίμα, τις παραλίες και τα ενδιαφέροντα αξιοθέατα, την καθιστά έναν από τους πιο ελκυστικούς προορισμούς για Έλληνες και ξένους ταξιδιώτες. Παράλληλα δείτε και τις τρεις ελληνικές παραλίες και τα δυο ελληνικά νησιά που βρίσκονται στη λίστα με τα καλύτερα του κόσμου.

Κέρκυρα Παλιά Πόλη

Ένα νησί που σφύζει από ζωή και με τόσες πολλές ιστορίες να μας διηγηθεί… και άλλα τόσα αξιοθέατα να δείξει. Η Παλιά Πόλη της Κέρκυρας είναι σίγουρα από τις ομορφότερες –αν όχι η ομορφότερη– των ελληνικών νησιών. Η ομώνυμη πρωτεύουσα του νησιού είναι μια πόλη-μουσείο, τόπος με μεγάλη καλλιτεχνική παράδοση και με πλήθος ευρωπαϊκών επιρροών αποτελεί το πιο επιτυχημένο παράδειγμα συγκερασμού ελληνικής και δυτικής αρχιτεκτονικής.

Δεν είναι άλλωστε τυχαίο το γεγονός ότι έχει ανακηρυχτεί Μνημείο Παγκόσμιας Πολιτιστικής Κληρονομιάς από την UNESCO. Στην Κέρκυρα ιδρύθηκε το πρώτο ελληνικό πανεπιστήμιο, η Ιόνιος Ακαδημία, η πρώτη φιλαρμονική και η πρώτη σχολή Καλών Τεχνών στην Ελλάδα.

Το εντυπωσιακό παρελθόν της Κέρκυρας αποτυπώνεται ανάγλυφα στα σημαντικά αξιοθέατα της πόλης που αντικρίζει ο επισκέπτης όπου και να γυρίσει το βλέμμα του:

  • Το Παλιό και το Νέο Φρούριο, σπάνια δείγματα φρουριακής αρχιτεκτονικής
  • Το μεγαλοπρεπές Ανάκτορο των Αγίων Μιχαήλ και Γεωργίου
  • Οι πολυάριθμες και επιβλητικές εκκλησίες, μεταξύ αυτών ο ναός του Αγίου Σπυρίδωνα, θρησκευτικό σημείο αναφοράς των Κερκυραίων, με το ψηλότερο καμπαναριό της πόλης, μαρμάρινο τέμπλο, τοιχογραφίες, κειμήλια και αναθήματα. Το σκήνωμα του Αγίου φυλάσσεται σε επιχρυσωμένη λάρνακα στολισμένη με πολύτιμους λίθους και το πρωί της Κυριακής των Βαΐων γίνεται η περιφορά του στην πόλη. Τη λιτανεία συνοδεύουν και οι 20 φιλαρμονικές της Κέρκυρας!

Κέρκυρα νησί

Ας επιστρέψουμε όμως στο ξενοδοχείο… Πρόκειται για το 4 αστέρων Art Hotel Debono. Το Art Hotel Debono βρίσκεται σε μια έκταση 32 στρεμμάτων με ελαιόδεντρα και φοινικόδεντρα και προσφέρει κομψά δωμάτια και σουίτες με δωρεάν WiFi και θέα στους καταπράσινους κήπους.

Περιλαμβάνει πισίνα με πίδακες υδρομασάζ, γήπεδο τένις και εστιατόριο. Πάμε όμως να γνωρίσουμε το ξενοδοχείο που είναι όχι μόνο 4 αστέρων αλλά είναι και art και σε εξαιρετική τιμή μόλις 90 ευρώ το βρήκα για τα επόμενα Σαββατοκύριακα άρα σπεύσατε να οργανώσετε τις διακοπές σας.

Art Hotel Debono πισίνα

Art Hotel Debono Κέρκυρα

Τα δωμάτια και οι σουίτες στο Art Hotel Debono είναι διακοσμημένα σε απαλούς τόνους και έχουν ιδιωτικό μπαλκόνι. Είναι εξοπλισμένα με δορυφορική τηλεόραση LCD, μίνι ψυγείο και παροχές για καφέ. Διαθέτουν επίσης σαλόνι και ιδιωτικό μπάνιο με δωρεάν προϊόντα περιποίησης και στεγνωτήρα μαλλιών.

Οι επισκέπτες μπορούν να ξεκινήσουν την ημέρα τους με τον μπουφέ πρωινού που σερβίρεται στην εσωτερική τραπεζαρία ή στον κήπο. Στο εστιατόριο μπορείτε να δοκιμάσετε πιάτα του Ιονίου για δείπνο, ενώ θα βρείτε επίσης ένα σνακ μπαρ και ένα μπαρ δίπλα στην πισίνα.

Στα 400μ. υπάρχει μια στάση λεωφορείου που σας συνδέει με την Πόλη της Κέρκυρας, στα 7 χιλιόμετρα. Το Διεθνές Αεροδρόμιο της Κέρκυρας είναι σε απόσταση 9 χιλιομέτρων. Στον χώρο του καταλύματος παρέχεται δωρεάν ιδιωτικός χώρος στάθμευσης.

More info: Art Hotel Debono

Δείτε τις φωτογραφίες

Art Hotel Debono δωμάτιο Κέρκυρα

Art Hotel Debono δωμάτιο

Art Hotel Debono Κέρκυρα πισίνα

Art Hotel Debono εξωτερικός χώρος

Κέρκυρα Art Hotel Debono
Art Hotel Debono Κέρκυρα γλύκισμα
Art Hotel Debono εστιατόριο

Art Hotel Debono φαγητό

Art Hotel Debono καρπούζι

Πηγή: Travelstyle.gr

 

Hotels

Ροή ειδήσεων

Share