Παρασκευή, 29 Μαρτίου 2024

Ξέμεινες από κατάλυμα; Οι κορυφαίες εταιρίες ενοικιάσεων αναλαμβάνουν να σου βρουν διαμέρισμα στο λεπτό!

Σίγουρα πρέπει να τις έχεις κατά νου!

21 Μαΐου 2020 14:30
Ξέμεινες από κατάλυμα; Οι κορυφαίες εταιρίες ενοικιάσεων αναλαμβάνουν να σου βρουν διαμέρισμα στο λεπτό!
Από ATHENSMAGAZINE TEAM

Ίσως μια αλλαγή στην πτήση σου ή μια αλλαγή στα καιρικά φαινόμενα ή απλώς η επιλογή να δώσεις μια μικρή παράταση στις διακοπές σου να σε βγάλουν εκτός προγράμματος. Αν ξέμεινες από κατάλυμα δεν υπάρχει κανένας λόγος να αγχώνεσαι. Οι κορυφαίες εταιρίες στην Ελλάδα βραχυχρόνιας μίσθωσης διαμερισμάτων είναι εδώ για να σου λύσουν τα χέρια. Υπόσχονται να σου βρουν άμεσα μέρος διαμονής παρέχοντάς σου όλες τις ανέσεις και θα δεις την υπόσχεσή τους να γίνεται πράξη τόσο άμεσα που δεν θα το πιστεύεις.

JJ HOSPITALITY

Η JJ Hospitality είναι εταιρεία που ειδικεύεται στις βραχυχρόνιες μισθώσεις διαμερισμάτων και εξοχικών κατοικιών. Όλα τα καταλύματα έχουν επιλεγεί προσεκτικά και πληρούν υψηλά standards φιλοξενίας. Οι τιμές τους κυμαίνονται από 50€ έως 1000€, ανά διανυκτέρευση.

T.: +30 210 3237139

E-mail: [email protected]

Site: www. jjhospitality.net

Fb: JJ Hospitality

Insta: jjhospitality

DROPE BNB

Η Drope BnΒ είναι μια σύγχρονη εταιρεία στο χώρο της διαμονής που υπενοικιάζει πλήρως ανακαινισμένα και χρηστικά καταλύματα σε όλη την Αττική με δυνατότητα ενοικίασης από μία μέρα, έως ένα έτος. Στα διαμερίσματα που είναι εξοπλισμένα με όλα τα απαραίτητα και παρέχεται εξυπηρέτηση πελατών 24 ώρες το 24ώρο, θα αισθανθείτε σαν το σπίτι σας!
Από 40€

Βείκου 117, Αθήνα (Κουκάκι) Τ.: +30 211 2150430

E-mail: [email protected]

Site:DROPEBNB.GR

Fb: Drope BnB for Guests

Insta: dropebnb

 

Hotels

Ροή ειδήσεων

Share