Τρίτη, 16 Απριλίου 2024

The Alex: Το ονειρεμένο ξενοδοχείο στον Πειραιά που σου υπόσχεται την πιο άνετη διαμονή

Ένα βήμα από τη θάλασσα

20 Μαΐου 2020 16:30
The Alex: Το ονειρεμένο ξενοδοχείο στον Πειραιά που σου υπόσχεται την πιο άνετη διαμονή
Από ATHENSMAGAZINE TEAM

Αν δεν είσαι κάτοικος της πρωτεύουσας και βρίσκεσαι στην πόλη για επαγγελματικούς λόγους ή για αναψυχή, μην αναρωτιέσαι που θα μείνεις το βράδυ. Σου βρήκαμε το πιο ονειρεμένο ξενοδοχείο στον Πειραιά που θα σου προσφέρει την απόλυτη άνεση σε συνδυασμό με τη θέα της θάλασσας.

The Alex

Με τις κριτικές των επισκεπτών του να το απογειώνουν και καθόλου τυχαία, το "The Alex" είναι το καινούριο ξενοδοχείο της Santikos Collection που άνοιξε πρόσφατα τις πόρτες του στην Καστέλλα. και είναι ένα κομψό, μοντέρνο ξενοδοχείο Το νέο ξενοδοχείο δημιουργήθηκε ύστερα από ριζική ανακαίνιση του κλειστού τα τελευταία χρόνια ξενοδοχείου Bella Vista.

Διαθέτει 33 δωμάτια και μία σουίτα, στο ισόγειο το all day cafe & bistrot «The Botanist» και το rooftop cafe, restaurant & bar «Nest». Αξίζει να σημειωθεί ότι το «The Alex» θα αποτελέσει το πέμπτο ξενοδοχείο του ομίλου Santikos και το μοναδικό στην Αθήνα

Plus Υπάρχει ιδιωτικό parking 20 θέσεων

Λεωφ. Αλ. Παπαναστασίου, Τ. +30 210 4175108,

Site: santikoscollection.com

fb: The Alex, Monte Kastella

insta: santikoscollection

Nest restaurant & bar

Το «Nest» είναι το rooftop restaurant & bar του ολοκαίνουριου ξενοδοχείου "The Alex" στην Καστέλλα. Μπορείτε κάλλιστα να απολαύσετε το δείπνο και το κρασί σας διαλέγοντας ανάμεσα στις κορυφαίες επιλογές που σας παρέχει η μακρόσυρτη wine list του.

 

Hotels

Ροή ειδήσεων

Share